Vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen?


VRAAG OFFERTE AAN

Over Solar2Enjoy

Solar2Enjoy is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Onze specialisten Frans en Jeroen staan u verder graag te woord in een gratis vrijblijvend gesprek.

Waarom kiest u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy?

U kiest voor zekerheid wanneer u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy kiest. De zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen ook nog eens meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. De zonnepanelen worden ook periodiek getest bij een extern testbureau.

De zonnepanelen van Solar2Enjoy met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. U bent zo zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van onze zonnepanelen.Ons Team


Wij zijn gepassioneerd over zonnepanelen.
Al onze medewerkers staan klaar voor u.


Frans Buitink

Oprichter/Mede-eigenaar/Adviseur

Frans is de oprichter en mede-eigenaar van Solar2enjoy en Zonneschermshop. Door zijn jarenlange ervaring in de zonwering heeft hij een schat aan kennis opgedaan en is onder de naam Zonneschermshop begonnen met zijn eigen bedrijf. Daarnaast is hij in de periode 2010-2014 getraind en opgeleid op het gebied van duurzame energie. Bij Solar2Enjoy staan altijd onze klanten centraal. Zo vinden wij het belangrijk om net even dat extra beetje aandacht aan onze klanten te geven. Service met een lach, dat is wat we u aanbieden.

Modou Bah

Monteur/ ICT

Modou is een gedreven monteur en is tevens onze ICT specialist. Een echte allrounder met veel kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen en zonweringsproducten.

Rolf Buitink

Mede-eigenaar/Adviseur

Rolf is sinds 2021 mede-eigenaar geworden. Hij houdt zich momenteel bezig met advieswerkzaamheden en bedrijfsvoering. Rolf is iemand die passie heeft voor alles op het gebied van duurzame energie. Ook op het gebied van zonwering en domotica systemen helpt hij klanten graag de juiste keuze te maken.

Daniel Martens

Monteur/ Installateur

Daniel is een ervaren monteur die weet wat hij doet. Hij helpt graag klanten met het installeren van mooie nieuwe producten, op het gebied van binnen en buiten zonwering, overkappingen, rolluiken en uiteraard ook zonnepanelen.

Niels Looijen

Monteur/ Installateur/Werkvoorbereider

Niels is een gedreven en ervaren installatiemonteur en werkvoorbereider. Met veel vrolijkheid weet hij de wensen van de klant te vervullen. Daarnaast is Niels momenteel bezig met een opleiding bouwkunde om nog meer kennis op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Sander Kolkman

Monteur/ Installateur

Sander is een gespecialiseerde monteur met jarenlange ervaring op het gebied van binnen en buiten zonwering, overkappingen, rolluiken, domotica, screens etc. Daarnaast is hij bezig met zijn kennis verder te ontwikkelen op het gebied van duurzame energie.

Joram van Breda

Monteur/ Electricien

Joram kan zich goed verdiepen in problemen een elektricien met creatieve passende oplossingen voor huishoudens.

Tess van den Beld

Administratie

Tess is een zeer betrokken administratief medewerkster die alle klanten graag te woord staat en kan helpen met vragen over de producten, de planning, afspraken inplant voor onze adviseurs en administratieve werkzaamheden verricht.

Jesper Buitink

Juridisch Adviseur

Jesper is momenteel bezig met een opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast verricht hij voor Solar2enjoy en Zonneschermshop juridische werkzaamheden en implementeert hij nieuwe bedrijfsprocessen om de kwaliteitsstandaard van het bedrijf nog verder te verhogen.

René Schols

Adviseur

René is een ervaren adviseur op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van zonnepanelen kan hij klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen, maar ook is hij met name gespecialiseerd in het opstellen van energie adviezen en energie labels.

Annie Bekkers

Administratie

Annie is onze administratieve medewerkster die werkzaam is op ons kantoor in Eerbeek. Ze zorgt voor de administratieve afwikkeling en voor vragen kunt u altijd bij haar terecht.


Vandaag nog een gratis offerte aanvragen?