Vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen?


VRAAG OFFERTE AAN

Over Solar2Enjoy

Solar2Enjoy is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Inmiddels zijn er door ons bedrijf meer dan 1500+ particulieren/woningen voorzien van zonnepanelen en meer dan 75+ klein/groot zakelijke projecten door ons gerealiseerd. We streven er continue aan om nog meer woningen/bedrijfspanden te voorzien van zonnepanelen. Onze missie is dan ook om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Onze visie is om met veel passie en aandacht voor onze klanten Nederlanders te stimuleren om duurzame energie op te wekken door middel van zonnepanelen te plaatsen en dit op een kwalitatief hoog niveau uit te voeren.

Onze adviseurs Frans en Rolf staan u graag te woord in een gratis vrijblijvend gesprek die u kunt aanvragen op onze website.

 

Waarom kiest u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy?

De zonnepanelen van Solar2Enjoy met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. U bent zo zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van onze zonnepanelen.

Daarnaast worden al onze medewerkers voortdurend getraind op de nieuwste ontwikkelingen en standaarden in de markt. Sinds 2020 de SCIOS Scope 12 normering voor de PV-Branche is ingevoerd, streven wij ernaar om voortdurend mee te bewegen op deze positieve ontwikkelingen in de markt en verbeteren wij voortdurend onze kennis en vaardigheden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de zonnepanelen installatie die wij plaatsen altijd met veel oog voor kwaliteit en veiligheid worden aangelegd.Ons Team


Wij zijn gepassioneerd over zonnepanelen.
Al onze medewerkers staan klaar voor u.


Frans Buitink

Oprichter/Mede-eigenaar/Adviseur

Frans is de oprichter en mede-eigenaar van Solar2enjoy en Zonneschermshop. Door zijn jarenlange ervaring in de zonwering heeft hij een schat aan kennis opgedaan en is onder de naam Zonneschermshop begonnen met zijn eigen bedrijf. Daarnaast is hij in de periode 2010-2014 getraind en opgeleid op het gebied van duurzame energie. Bij Solar2Enjoy staan altijd onze klanten centraal. Zo vinden wij het belangrijk om net even dat extra beetje aandacht aan onze klanten te geven. Service met een lach, dat is wat we u aanbieden.

Rolf Buitink

Mede-eigenaar/Adviseur

Rolf is sinds 2021 mede-eigenaar geworden. Hij houdt zich momenteel bezig met advieswerkzaamheden en bedrijfsvoering. Rolf is iemand die passie heeft voor alles op het gebied van duurzame energie. Ook op het gebied van zonwering en domotica systemen helpt hij klanten graag de juiste keuze te maken.

Modou Bah

(Elektro) Monteur/Installateur

Modou is een gedreven (elektro) installateur. Momenteel is hij bezig met het behalen van certificeringen op het gebied van pv-installaties aansluiten in de groepenkast. Daarnaast is hij een echte allrounder met veel kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen en zonweringsproducten.

Daniel Martens

Monteur/ Installateur

Daniel is een ervaren monteur die weet wat hij doet. Hij helpt graag klanten met het installeren van mooie nieuwe producten, op het gebied van binnen en buiten zonwering, overkappingen, rolluiken en uiteraard ook zonnepanelen.

Niels Looijen

Monteur/ Installateur/Werkvoorbereider

Niels is een gedreven en ervaren installatiemonteur en werkvoorbereider. Met veel vrolijkheid weet hij de wensen van de klant te vervullen. Daarnaast is Niels momenteel bezig met een opleiding bouwkunde om nog meer kennis op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Sander Kolkman

Monteur/ Installateur

Sander is een gespecialiseerde monteur met jarenlange ervaring op het gebied van binnen en buiten zonwering, overkappingen, rolluiken, domotica, screens etc. Daarnaast is hij bezig met zijn kennis verder te ontwikkelen op het gebied van duurzame energie.

Niels Beekman

(Elektro) Monteur/Werkvoorbereider

Niels houdt zich voornamelijk bezig met de werkvoorbereiding voor met name de zonnepanelen installaties. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden tot in detail met de klant besproken worden. Daarnaast is Niels een ervaren Elektrotechnicus waarbij hij zijn kennis inzet om zonnepanelen installaties aan te sluiten op het net.

Joram van Breda

(Elektro) Monteur/Installateur

Joram is een elektrotechnicus die graag met de klant meedenkt. Hij bedenkt samen met de klant creatieve passende oplossingen voor huishoudens. Joram is op zzp basis verbonden met ons bedrijf en hij helpt ons graag met het aansluiten van zonnepanelen installaties op het net.

Annemoon Kruk

Administratie

Annemoon is één van onze administratief medewerksters die alle klanten graag te woord staat en kan helpen met vragen over de producten, de planning, afspraken inplant voor onze adviseurs en administratieve werkzaamheden verricht.

Laura Burgers-Stolk

Administratief Medewerkster

Laura is één van onze administratief medewerksters die alle klanten graag te woord staat en kan helpen met vragen over de producten, de planning, afspraken inplant voor onze adviseurs en administratieve werkzaamheden verricht.

Jesper Buitink

Juridisch Adviseur

Jesper is momenteel bezig met een opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast verricht hij voor Solar2enjoy en Zonneschermshop juridische werkzaamheden en implementeert hij nieuwe bedrijfsprocessen om de kwaliteitsstandaard van het bedrijf nog verder te verhogen.

Annie Bekkers

Administratie

Annie is één van onze administratief medewerksters die alle klanten graag te woord staat en kan helpen met vragen over de producten, de planning, afspraken inplant voor onze adviseurs en administratieve werkzaamheden verricht.

René Schols

Adviseur

René is een ervaren adviseur op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van zonnepanelen kan hij klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen, maar ook is hij met name gespecialiseerd in het opstellen van energie adviezen en energie labels.

Tom Gierman

Monteur/Installateur

Tom is op zzp basis verbonden aan ons bedrijf en helpt ons graag het met installeren van onze producten. Hij heeft inmiddels al jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen en binnen en buiten zonweringen.

Mischa Bouwer

Monteur/Installateur

Mischa is op zzp basis verbonden met ons bedrijf en helpt ons graag met het installeren van zonnepanelen en zonwering. Daarnaast heeft hij een eigen onderneming opgestart voor het bewassen van zonnepanelen: www.schonepanelen.com.

Jeffrey Clarijs

Monteur/Installateur

Jeffrey is een gedreven en professionele monteur voor het installeren van met name zonnepanelen en omvormers. Hij zorgt dat alle werkzaamheden van a tot z tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd voor de klant.


Vandaag nog een gratis offerte aanvragen?