Vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen?


VRAAG OFFERTE AAN

Over Solar2Enjoy

Solar2Enjoy is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Onze specialisten Frans en Jeroen staan u verder graag te woord in een gratis vrijblijvend gesprek.

Waarom kiest u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy?

U kiest voor zekerheid wanneer u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy kiest. De zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen ook nog eens meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. De zonnepanelen worden ook periodiek getest bij een extern testbureau.

De zonnepanelen van Solar2Enjoy met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. U bent zo zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van onze zonnepanelen.Ons Team


Wij zijn gepassioneerd over zonnepanelen.
Al onze medewerkers staan klaar voor u.


Frans Buitink

Eigenaar / Adviseur

Bij Solar2Enjoy staan altijd onze klanten centraal. Zo vinden wij het belangrijk om net even dat extra beetje aandacht aan onze klanten te geven. Service met een lach, dat is wat we u aanbieden.

Modou Bah

Monteur/ ICT

Modou is een gedreven monteur en is tevens onze ICT specialist.

Rolf Buitink

Monteur/ Adviseur

Rolf is een ervaren monteur/adviseur die passie heeft voor alles op het gebied van duurzame energie. Ook op het gebied van zonwering en domotica systemen helpt hij klanten graag de juiste keuze te maken.

Kas Arentshorst

Monteur/ Installateur

Kas is een goed voorbeeld van een harde werker. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij schroomt niet om de leiding te nemen.

Chris Klein-Nagelvoort

Monteur/ Installateur

Chris is een ervaren monteur die ervoor zorgt dat de klant een glimlach op zijn gezicht krijgt. De klant staat namelijk altijd bij hem centraal.

Paulo Eppinga

Monteur/ Installateur

Paulo is een gedreven ervaren monteur binnen het bedrijf en streef er altijd naar om de werkstandaard iets hoger te leggen.

Alwin Morssink

Monteur/ Installateur

Alwin is een vrolijke en spontane monteur die graag mooie producten installeert bij de klant. Of het nou om zonwering of zonnepanelen gaat, Alwin zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt.

Joram van Breda

Monteur/ Electricien

Joram kan zich goed verdiepen in problemen een elektricien met creatieve passende oplossingen voor huishoudens.

Annie Bekkers

Administratie

Annie is onze administratieve medewerkster die werkzaam is op ons kantoor in Eerbeek. Ze zorgt voor de administratieve afwikkeling en voor vragen kunt u altijd bij haar terecht.

Tess

Administratie

Tess is onze administratief medewerkster die ons team komt versterken met haar snelle, adequate reactie en goede communicatie naar de klant toe.

Renee

Energieadviseur

Rene kent alle facetten van het vak wat Solar betreft en houdt zich bezig met de nieuwste innovaties. Hij is goed geïnformeerd en maakt graag samen met u de beste keuze voor uw energieverbruik.


Vandaag nog een gratis offerte aanvragen?