Solar2Enjoy Zonnepanelen

Zonnepanelen van Solar2Enjoy.com

Solar2Enjoy.com is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Onze specialisten Frans en Rolf staan u verder graag te woord in een gratis vrijblijvend gesprek.

Waarom kiest u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy.com?

U kiest voor zekerheid wanneer u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy.com kiest. De zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen ook nog eens meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. De zonnepanelen worden ook periodiek getest bij een extern testbureau.

De zonnepanelen van Solar2Enjoy.com zijn met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en de vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. U bent zo zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van onze zonnepanelen.

Geplaatst door de beste professionals

Niet alleen de zonnepanelen, maar ook de achterliggende systemen kunnen verschillend zijn. Zo heb je zonnepaneel-systemen, die je direct aansluit op het elektriciteitsnetwerk en de zogenaamde autonome systemen. Zonnepaneel-systemen die je op het elektriciteitsnetwerk aansluit zijn vooral geschikt voor de standaard toepassing op woningen, kantoren en andere bedrijfsruimten.

Sommige van deze systemen zijn in staat om de stroom die je niet gebruikt te leveren aan de energieleverancier, waarvoor je doorgaans een vergoeding krijgt. Autonome zonnepaneel-systemen, waarbij de opgewekte energie wordt opgeslagen in een accu, staan los van het elektriciteitsnetwerk.

Deze systemen zijn vooral geschikt voor afgelegen plekken, bijvoorbeeld bij een vakantiehuisje, boot of caravan. Ook als er geen elektriciteitsnetwerk in de buurt is kun je via de accu je portable computer, je camera en je mobiele telefoon opladen. Voor deze laatste toepassing zijn er inmiddels oprolbare zonnepanelen in verschillende formaten verkrijgbaar, die eruit zien als strandmatjes.

De stroom-opbrengst van deze oprolbare zonnepanelen varieert al naar gelang het formaat. Zij zijn momenteel nog vrij prijzig, maar te verwachten valt dat het gebruik toe gaat nemen en de prijs, net als bij de “vaste” zonnepanelen, gaat zakken.

Een omvormer voor zonnepanelen zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom door de zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare wisselstroom voor ons huishouden. Deze wisselstroom kan ook uitgewisseld worden met de energieleverancier indien uw zonnepanelen meer opbrengen dan u op dat moment verbruikt. De omvormer is dus een essentieel onderdeel van uw zonne-energiesysteem. Uw omvormer mag niet te zwaar zijn, maar ook niet te licht.