Solar2Enjoy Smart Home

Welkom bij SolarEdge Home Een persoonlijk 24-uurs slim energie-ecosysteem ontworpen om zich aan te passen aan de veranderende energiebehoeften, voorkeuren en levensstijl van uw huishouden.

Meer Vermogen, Meer Opslag, Meer Verbruik

Loop voorop in innovatie en help huiseigenaren de stap te maken naar grotere besparingen en energie-onafhankelijkheid. De DC-gekoppelde SolarEdge Home-oplossing maximaliseert de zonne-energieproductie, -opslag en -consumptie van uw installatie. Er wordt meer stroom geoogst uit elke zonnemodule met behulp van MPPT (Maximum Power Point Tracking).  Het SolarEdge-ontwerp laat toe om de ruimte optimaal benutten met minimale ontwerptijd.

mySolarEdge mobiele app voor systeemeigenaren

Houd eenvoudig uw realtime productie en huishoudelijk energieverbruik bij, zodat u de controle houdt over uw energieverbruik en besparingen. U krijgt bij installatie van uw zonnepaneelsysteem door Solar2Enjoy inloggegevens voor de mySolarEdge van ons. Solar2Enjoy verzorgt daarnaast voor u de monitoring, waarmee eventuele problemen in uw zonnepaneelsysteem snel gevonden en opgelost kunnen worden, zodat u maximaal kunt genieten van uw zonnepaneelsysteem.

mySolarEdge downloaden kan via onderstaande links:

Een volledige oplossing: van dak tot het net

Ontdek het brein van SolarEdge Home,  met onze Power Optimizers, batterijen, EV Charger, back-up toepassingen, plus een groeiende familie van slimme energie-apparaten, om meer energie te produceren gedurende de levensduur van het systeem. 

SolarEdge Home Hub is de ultieme energiemanager voor thuis. De omvormers bieden tal van voordelen, waaronder verbeterde efficiëntie, flexibiliteit en betere beveiliging. Deze geavanceerde omvormers beheren moeiteloos de opwekking van zonne-energie, batterijopslag en de werking tijdens stroomstoringen, waardoor een volledige back-up van noodstroomvoorziening in huis mogelijk is.

Dankzij de DC-gekoppelde oplossing wordt overtollige zonne-energie rechtstreeks naar de batterij geleid, zonder verliezen door AC-conversie. Dit resulteert zich in hogere energieproductie en een verhoogd eigen verbruik. Bovendien is de Home Hub omvormer naadloos geïntegreerd met het SolarEdge Home Netwerk. De installatie en inbedrijfstelling verlopen dankzij de SolarEdge SetApp snel en gemakkelijk via een smartphone.

Zet de stap naar batterijopslag 

De combinatie van zonne-energie met batterijopslag verandert de manier waarop huiseigenaren energie verbruiken en creëert nieuwe zakelijke kansen voor bedrijven en huishoudens. Door de overtollige productie van zonne-energie op te slaan in een batterij, kunnen huiseigenaren hun energieverbruik controleren en het gebruik van zonne-energie maximaliseren. Zo daalt de elektriciteitsrekening en worden ze minder afhankelijk van energie.