Solar2Enjoy Solar2Enjoy.com is SolarEdge Installer Plus!

Solar2Enjoy.com in de prijzen! Afgelopen donderdag 9-11-2023 waren Rolf, Frans en later nog andere medewerkers van Solar2Enjoy te gast bij SolarEdge in Bussum voor het 10-jarig bestaan van SolarEdge.

De mede-eigenaren Frans en Rolf en de medewerkers van Solar2Enjoy.com kregen een mooie rondleiding en voorstelling op dit kantoor van SolarEdge. Maar dat was natuurlijk niet de enige reden....

Dit bezoek van Solar2Enjoy.com had daarnaast namelijk een speciale reden: Solar2Enjoy.com is door SolarEdge geselecteerd om SolarEdge Installer Plus te worden! 

Alleen installatiebedrijven met het hoogste niveau van expertise in de SolarEdge PV-systemen kunnen lid worden van dit programma. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een installatiebedrijf dat lid is van SolarEdge Installer Plus, waaronder:

bullet Professioneel advies over het ontwerp van uw PV-systeem en de keuze van de juiste componenten
bullet Levering en implementatie van een PV-systeem van hoge kwaliteit
bullet Uitstekende klantenservice na installatie
bullet Service tijdens de gehele levensduur van het systeem
bullet Een probleemloze verwerking van uw garantieaanvraag, mocht die ooit nodig zijn


Vind ons nu ook op de website van SolarEdge via deze link: Solar2Enjoy B.V. is SolarEdge Installer Plus

Daarbij heeft Solar2Enjoy het Installer Plus certificaat mogen ontvangen van SolarEdge. Op onderstaande foto ontvangen Frans en Rolf het certificaat van Zvi Lando, CEO van SolarEdge