Solar2Enjoy Reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 van de 5 sterren

Gebaseerd op 24 beoordelingen

Marco van Dusschoten
15 Sep 2023
Plaatsen van Zonnepanelen (hoe kan deze optie er bij geleverde service er nu niet tussenstaan!?). Anyway een zeer positieve ervaring. Echt tijd gemaakt voor duidelijke uitleg, vervolgens snel een scherpe offerte mogen ontvangen. Afspraken nagekomen, kundige (en vriendelijke) monteurs die in overleg gaan voor de beste (niet altijd de snelste) oplossing. Top Groet, Marco van Dusschoten
Nettie Alkema
24 Jun 2023
Van begin tot het eind was het contact met de mensen van Solar2Enjoy heel prettig: direct, helder en duidelijk. Ze komen gemaakte afspraken na en zijn zeer goed bereikbaar als je iets wilt overleggen of vragen hebt. We hebben zowel zonnepanelen laten leggen als onze meterkast laten vernieuwen en we zijn zeer blij met het resultaat. Wat vooral ook heel fijn was is dat de jongens netjes en voorzichtig werken. Er is slechts een enkele dakpan beschadigd en dat is gezien het aantal panelen echt een prestatie. Een absolute aanrader!
Herman Corbeek
28 Aug 2023
Tijdens een bezoek bij SOLAR2ENJOY in Eerbeek, werden we aangesproken door Frans, een prettige enthousiaste man. Hij heeft ons bijzonder goed advies gegeven, over de zonnepanelen en omvormer die bij ons paste. Ook de montage is naar tevredenheid afgehandeld, door ervaren monteurs. Al bij al, zijn wij heel blij met het eind resultaat.
Ria Koenders
12 Jun 2023
Solar2enjoy: In dec vorig jaar goede voorlichting gehad betreffende de zonnepanelen. 7 juni zijn deze zeer vakkundig geplaatst en aangesloten. Mooi om te zien hoe goed de samenwerking tussen de medewerkers was. Ook het werk vd elektriciën was zeer vakkundig, in eerste instantie leek het even ingewikkeld te zijn...maar rust en kalmte bewaren helpt, en werd ook de omvormer geïnstalleerd. Al met al dik tevreden, een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen! Bedankt! Wieland en Ria Koenders
Marijke Vos
11 Jul 2023
Zeer goede ervaring met onze zonnepanelen door solar2enjoy gelegd. Goede duidelijke afspraken, snelle uitmuntende service, fijn personeel en goede kwaliteit van materiaal en panelen. Neemt de tijd voor de klanten.Wilt u ook een review schrijven maar heeft u geen Google account? Dat kan ook! U heeft wel een al bestaand emailadres nodig, dit hoeft niet per se een Gmail adres te zijn. U moet de volgende stappen volgen: (zie de afbeeldingen hiernaast)

Stap 1: Als u wordt gevraagd om in te loggen, druk op account aanmaken (Let op u hoeft dus geen account aan te maken)

Stap 2: Klik vervolgens op "voor mezelf"

Stap 3: Kies daarna voor "mijn huidige emailadres gebruiken"

Stap 4: Geef uw naam op

Stap 5: Volg de verdere stappen

Heeft u een review geschreven? Hartelijk dank daarvoor!