Solar2Enjoy Reviews
Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.8 van de 5 sterren

Gebaseerd op 35 beoordelingen

A Tenk
02 Mar 2024
Fijne en goede zaak. Komen thuis om de wensen te bespreken en luisteren goed naar je. Montage van de zonnepanelen ook goed en vakkundig gedaan. Krijgen alleen maar complimenten van de buurt dat ze er zo netjes en strak op liggen. Dit vinden wij zelf ook. Fijne adviseur en monteurs!
Liesbeth 01
04 Apr 2024
Gisteren zijn 2 rolluiken geïnstalleerd. We hadden sinds vorig jaar er al twee van de Zonneschermshop. Vorig jaar zijn ook de zonnepanelen door dit bedrijf geplaatst. Alles naar volle tevredenheid. Als extra service is ook een koord van een bestaand rolluik vervangen. Top mannen!
Leo Wijnhoven
10 May 2024
Fijn bedrijf. Twee jaar terug naar volle tevredenheid zonnepanelen op mijn huis geplaatst. En net is Frans bij ons thuis geweest om een zonnescherm op te meten. Goede voorlichting en mooie producten.
Erna Wagenaar
30 Jan 2024
Fijn bedrijf! Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de offerte was realistisch en helder. De installatie verliep in etappes vanwege het slechte weer maar dat werd goed met ons gecommuniceerd. Het legplan moest in de praktijk iets aangepast worden maar dit werd op een prettige wijze met ons opgelost. De monteurs waren vriendelijk en dachten mee. Er werd snel en prettig gereageerd op mijn vragen. Kortom, ik kan Solar2Enjoy zeker aanraden!!
Vincent Langeveld
06 Mar 2024
Wij zijn zeer tevreden over het Solar2enjoy team. Ze komen hun afspraken na, ze denken mee en in oplossingen. Heel prettig om ook een lokale speler te hebben. Vakkundig en strak geplaatst, ook extra werk (sleuf gegraven) netjes gedaan en in goed overleg.Wilt u ook een review schrijven maar heeft u geen Google account? Dat kan ook! U heeft wel een al bestaand emailadres nodig, dit hoeft niet per se een Gmail adres te zijn. U moet de volgende stappen volgen: (zie de afbeeldingen hiernaast)

Stap 1: Als u wordt gevraagd om in te loggen, druk op account aanmaken (Let op u hoeft dus geen account aan te maken)

Stap 2: Klik vervolgens op "voor mezelf"

Stap 3: Kies daarna voor "mijn huidige emailadres gebruiken"

Stap 4: Geef uw naam op

Stap 5: Volg de verdere stappen

Heeft u een review geschreven? Hartelijk dank daarvoor!