Solar2Enjoy Voorwaarden

Informatie over onze Algemene voorwaarden voor leveranties en diensten van Solar2Enjoy en Zonneschermshop


Werkwijze van aanvragen offerte naar overeenkomst:

– Bij Solar2Enjoy en Zonneschermshop werken wij met op maat gemaakte offertes voor producten en diensten die u zou willen bestellen. Wij geloven dat we op deze manier door middel van de juiste advisering en expertise over technische details, de voor u beste installatie van onze producten kunnen realiseren.

– De op maat gemaakte offerte kunt u via onze contactformulier aanvragen op onze website (onder voorbehoud dat u alle benodigde technische informatie aanlevert) of door middel van een adviserend gesprek in onze showroom of bij u thuis.

– De op maat gemaakte offerte kunt u in de meeste gevallen vrijblijvend, dus kosteloos bij ons aanvragen. (Indien dit niet het geval is wordt dit op voorhand aangegeven).

Algemene Voorwaarden:

– Heeft u een op maat gemaakte offerte van ons gekregen en aanvaard u deze? Dan vragen wij u daarnaast onze algemene voorwaarden te accepteren en zal deze op maat gemaakte offerte als de overeenkomst tussen u en Solar2Enjoy en Zonneschermshop gaan gelden.

– Onze algemene voorwaarden kunt u inzien door het informatiepakket dat aan u zal worden verstrekt bij een adviserend gesprek of indien gewenst zal deze kosteloos aan u worden toegestuurd. Bovendien zijn onze algemene voorwaarden hier op onderstaande link in te zien.


– Onze algemene voorwaarden bevatten daarbij veel antwoorden op vragen die u mogelijk zal hebben zoals: Wat zijn de betalingstermijnen? Welke garantie heb ik op een bepaald product of dienst? Heb ik een wettelijke bedenktijd? Wij proberen uiteraard deze informatie al bij een adviserend gesprek bij u over te brengen en duidelijk op de offerte te zetten.

Bedenktijd en herroepingsrecht:

– Bent u een consument zijnde; de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit?

– Het uitgangspunt is dat u dan een wettelijke bedenktijd en herroepingsrecht heeft van 14 dagen gerekend vanaf het moment van aanvaarden van de offerte bij het (adviserende) gesprek of 14 dagen na (af)levering van de bestelde producten of diensten. Houd er rekening mee dat producten met specifieke afmetingen of bepaalde specificaties aan de hand van uw wensen uitgesloten worden van deze bedenktijd en herroepingsrecht.

– Binnen deze bedenktijd kunt u van de overeenkomst (de op maat gemaakte aanvaarde offerte) kosteloos af door gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Vul daarvoor onderstaand formulier in en stuur deze naar: [email protected] of [email protected] of onze postbus: Loubergweg 19A 6961 EJ Eerbeek.