Solar2Enjoy Infrarood panelen

Sunjoy & Sunpower infrarood panelen

De Sunjoy infrarood panelen behoren tot de top van ons programma en leveren een aangename intensere warmte dan andere conventionele panelen gemiddeld genomen doen. Ze zijn mooi afgewerkt met een witte aluminium lijst. Bovendien zijn de Sunjoy panelen aan de achterzijde geïsoleerd, waardoor de warmteontwikkeling aan de achterzijde minimaal is (rond de 30 °C). Hierdoor kunnen ze volledig vlak en strak tegen plafond of muur worden gemonteerd. Let wel op dat de aluminium lijst rond de 50 °C warm kan worden, ook aan de achterzijde. 

De Sunjoy panelen worden zeer snel warm en zijn IP55 geclassificeerd. Met deze classificering kunnen Sunjoy panelen zonder gevaar ook in zogenaamde "natte cellen" worden geïnstalleerd, zoals badkamers en douches. De panelen hebben CE, zijn TÜV gekeurd en een garantieperiode van maar liefst 7 jaar. 
Sunjoy panelen worden geleverd met een zogenaamde "duo-connection" stroomaansluiting. Of het stroomsnoer uit de zijkant van de lijst komt ("zijaansluiting") of aan de achterkant van het paneel ("achteraansluiting"), regelt u eenvoudig zelf. 

De Sunpower infrarood panelen onderscheiden zich door hun zeer goede kwaliteit (10 jaar garantie), fraaie afwerking en hun scherpe prijs!  En niet te vergeten: TÜV gekeurd, CE gecertificeerd en voorzien van een degelijk en eenvoudig ophangsysteem. De panelen zijn uitgevoerd in gemoffeld (gepoedercoat) staal en hebben geen omlijsting. Dat maakt dat deze infrarood panelen er "strak" uitzien en in hun standaard witte uitvoering eigenlijk in ieder interieur passen. Bijzonder is ook dat deze panelen eventueel (tegen een meerprijs) in diverse RAL-kleuren leverbaar zijn.