Solar2Enjoy Over ons

Over Solar2Enjoy

Opgericht in 2013 door oprichter en mede-eigenaar Frans Buitink waarbij zoon Rolf Buitink later als mede-eigenaar is ingestapt. Sinds 2013 zijn wij actief in de duurzame energie branche, naast onze zonwering afdeling opgericht in 2012. Zie ook Zonneschermshop.com

Solar2Enjoy is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Inmiddels zijn er door ons bedrijf meer dan 1500+ particulieren/woningen voorzien van zonnepanelen en meer dan 75+ klein/groot zakelijke projecten door ons gerealiseerd. We streven er continue aan om nog meer woningen/bedrijfspanden te voorzien van zonnepanelen. 

Onze missie is dan ook om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Onze visie is om met veel passie en aandacht voor onze klanten, Nederlanders te stimuleren om duurzame energie op te wekken door middel van zonnepanelen te plaatsen en dit op een kwalitatief hoog niveau uit te voeren.

Zonwering

Sinds 2012 zijn wij ook actief in de zonweringbranche met onze zonweringafdeling Zonneschermshop.com onderdeel van Solar2Enjoy.com. Hier vindt u alles met betrekking tot zonneschermen, (Solar) rolluiken, screens, horren, terrasoverkappingen en meer.

Onze adviseurs Frans en Rolf staan u graag te woord in een gratis vrijblijvend gesprek die u kunt aanvragen op onze website.

Klik hier voor meer informatie


Ons Team

Rolf Buitink

Mede-eigenaar / Adviseur

Frans Buitink

Oprichter/Mede-eigenaar/Adviseur

Sander Kolkman

Monteur/ Installateur

Niels Beekman

(Elektro) Monteur/Werkvoorbereider

Niels Looijen

Monteur/ Installateur/Werkvoorbereider

Jeffrey Clarijs

Monteur/ Installateur

Daniel Martens

Monteur/ Installateur

Modou Bah

(Elektro) Monteur/Installateur

Wouter Jonkers

ZZP'er - Monteur/ Installateur

Mischa Bouwer

ZZP'er - Monteur/ Installateur

Jesper Buitink

ICT/ Juridisch Adviseur/ Administratie

Annemoon Kruk

Administratief Medewerker/Klantenservice

Laura Burgers-Stolk

Administratief Medewerker/Klantenservice