Zonnepanelen Zutphen

Zonnepanelen Zutphen laten plaatsen? Het laten installeren van zonnepanelen in de gemeente van Zutphen is absoluut de moeite waard. Elk jaar lijken de energieprijzen omhoog te gaan en daardoor wordt het kopen van zonnepanelen in Zutphen een stuk aantrekkelijker.

Daarnaast is Zutphen in 2015 ook een toekomstbestendige gemeente geworden die een vitale samenleving van ondernemers, bezoeker én inwoners heeft die duurzaam met de omgeving omgaan. Steeds meer inwoners schaffen zonnepanelen in Zutphen aan, hiermee besparen ze niet alleen op hun energierekening maar dragen zij ook bij aan het milieu.

Omdat er veel geïnvesteerd wordt in het nieuwe werken, wonen en winkelen, wordt er gewerkt aan een duurzame stad Zutphen. Door te investeren in zonnepanelen kunt u drastisch de maandelijkse kosten voor energie naar beneden brengen.

De vraag in Zutphen stijgt

In de gemeente van Zutphen zijn vrijwel alle woningen geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Momenteel plaatsen steeds meer inwoners uit de omgeving van Zutphen zonnepanelen op hun daken. Vergeleken met de gemeente Voorst, heeft gemeente Zutphen veel meer zonnepanelen op haar daken.

Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat financiering voor zonnepanelen mogelijk is in Zutphen. De gemeente heeft dan ook de ambitie om in 2047 energieneutraal te zijn en om dit te kunnen stimuleren kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dit is wat onze klanten in Zutphen zeggen

  Linda ter Meulen

  5sterren-1

  Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

  Hans van Gaalen

  5sterren-1

  Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

  Harry Timmer

  5sterren-1

  Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

  De vraag in Zutphen stijgt

  Zutphen zonnepanelen en Zonne-energie

  Zonnepanelen bestaan uit kleine zonnecellen. Deze vangen als het ware ze zonnestralen op die met behulp van de omvormer worden omgezet in duurzame energie. Het zonlicht dat op de zonnepanelen valt zorgt voor elektrische spanning. Een straling elektronen wordt los gemaakt vanuit de bovenkant van het paneel, dit wordt opgevangen en doorgestuurd naar de omvormers. Deze maakt hier energie van en stuurt dit door naar de meterkast.

  Zonnepanelen kunnen niet zonder zon en zonder een omvormer. De omvormer is de kern van de installatie en zorgt ervoor dat de gelijkspanning wordt omgezet in wisselstroom. Deze wisselstroom is direct bruikbaar voor bedrijven of in een woning.

  De voordelen van zonnepanelen in Zutphen

  Door de vele zonuren in Zutphen kunnen de inwoners van Zutphen per jaar meer dan €1000 besparen met de aanschaf van zonnepanelen. In de stad Zutphen waren er het afgelopen jaar zeker 1027 zonuren, waardoor u zelf veel stroom kon opwekken met de zonnepanelen en dus gebruik kon maken van zonne-energie, duurzame energie. Met een aantal jaren (rond de 10) verdient u de investering van de zonnepanelen al terug!

  Niet alleen door het gebruik van de zonnepanelen zullen de kosten minderen. De overheid stimuleert de aanschaf van kosten. Er zijn landelijke subsidies die ervoor zorgen dat u de 21% btw op de aanschafkosten van de zonnepanelen terug krijgt.

  U heeft hiervoor dus niet enorm veel spaargeld nodig, u kunt een subsidie krijgen voor de aanschaf van pv panelen. Ook wordt door het zonnepanelen plaatsen de waarde van het huis meer.

  Wat kosten zonnepanelen?

  Zonnepanelen aanschaffen is helaas niet gratis.. Het hangt ook van de eigen situatie af wat de kosten zijn, hoeveel zonnepanelen het meeste rendement hebben en wat de adviseur zonnepanelen het beste lijkt. Vaak liggen de kosten van 9 zonnepanelen rond de €3800 exclusief btw.

  Vaak worden er wel 12 zonnepanelen gelegd, dit levert 360 Wattpiek op, dit is 4320 kWh per jaar. In euro’s is dit ongeveer €75 euro per maand! Wilt u zich beter laten informeren over de kosten van de zonnepanelen? Laat onze lokale installateurs jou informeren tijdens een gratis adviesgesprek. Zij kunnen jou alles vertellen over het aantal panelen, de opbrengst, de terugverdientijd, het energieverbruik en daarnaast kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen met de beste zonnepanelen!

  Waarom Solar2Enjoy in de gemeente Zutphen?

  Wilt u uw woning verduurzamen en een lagere energierekening? Wilt u in de regio Zutphen graag zonnepanelen laten plaatsen omdat u meer aan het milieu wilt denken? De besparing op elektriciteit door gebruik te maken van zonne-energie zal helpen met de verduurzaming. Wanneer u minder verbruikt heeft dan dat u heeft opgewekt, kunt u dit terugleveren aan de leverancier waardoor u een vergoeding krijgt.

  Het is een goed idee om een gratis advies te vragen aan de installateurs van Solar2Enjoy! Zij geven graag gratis zonnepanelen advies zodat u een weloverwogen beslissing kan maken over de aanschaf van zonnepanelen!

  Onze beste zonnepanelen installateurs kunnen jou adviseren over het aantal zonnepanelen, de totale investering, hoeveel energie u gebruikt en daarbij het aantal panelen. Bent u benieuwd hoeveel panelen u nodig heeft? Of een schuin dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij onze experts!

  Daarbij werkt Solar2Enjoy in de buurt van de gemeente Zutphen met de beste producten! Wij werken uitsluitend met A merken zodat wij onze klanten kunnen voorzien van alleen de beste producten.

  Installateur zonnepanelen Zutphen nodig?

  Solar2Enjoy is een installatiebedrijf wat zonnepanelen in Zutphen professioneel plaatst. Door de jaren heen hebben we honderden klanten blij mogen maken met een zonnepaneel installatie. Dus waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor zonnepanelen Zutphen!

  Wilt u in de gemeente Zutphen of een andere plaats in Gelderland zonnepanelen laten leggen? Kom direct met een van onze adviseurs in contact! Wij helpen jou graag met het verduurzamen van uw pand.

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Woonplaats (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht