Zonnepanelen Zevenaar


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Wil je weten of het plaatsen van zonnepanelen in Zevenaar jou besparingen kan opleveren? Het antwoord hierop is in de meeste gevallen ja.

Tenzij je dak de verkeerde oriëntatie heeft of er andere omstandigheden zijn waarom jij niet voldoende rendement zou halen uit je nieuwe zonnepanelen, is deze aankoop eigenlijk altijd een goed idee.

Uiteraard komen wij vrijblijvend langs om uw situatie te bekijken en om ons oordeel te vellen. Twijfel je nog steeds of zonnepanelen voor jou een goed idee zijn? Dan spreken volgens ons de volgende voordelen voor zich.

Nadat je je zonnepanelen in Zevenaar op je dak hebt laten plaatsen zal je direct beginnen met het opwekken van stroom. Dit wordt netjes bijgehouden door de meter die je erbij krijgt in je meterkast. 

Een gemiddeld huishouden gebruikt jaarlijks 3000 kWh aan stroom en een installatie van 10 zonnepanelen levert je ruim 2360 kWh elektriciteit aan per jaar. Dat is dus bijna genoeg om zelfvoorzienend te worden.

De besparingen die je daar jaarlijks mee maakt, bij de huidige energieprijs, liggen rond de €550 per jaar. Dit betekent dat je je zonnepanelen in de meeste gevallen binnen 10 jaar hebt terugverdiend.

Na die 10 jaar kunnen de panelen nog zeker 15 tot 20 jaar meegaan en kun je elk jaar €550 in je broekzak steken. Alleen de omvormer zal eerder aan vervanging toe zijn.

Laat je je zonnepanelen door ons leveren en plaatsen, dan kun je alle btw die je over deze diensten betaalt terugvragen van de Belastingdienst.

Dat betekent dat je een korting krijgt over de totale kosten van 21 procent en dit is natuurlijk een flinke besparing. Je kunt deze aftrek indienen door je aan te melden als ondernemer bij de Belastingdienst.

Met je zonnepanelen ben je namelijk energieleverancier geworden. Wij kunnen je helpen aan alle documentatie die je daarvoor nodig hebt en natuurlijk staat één van onze medewerkers klaar met advies, mocht je nog vragen hebben.

Naast de aftrek van de btw kun je als je zonnepanelen in Zevenaar laat plaatsen ook gebruik maken van andere financiële hulpmiddelen. Zo kun je de investering betalen door een energiebespaarlening te nemen.

Deze leningen betaal je terug met een laag rentepercentage zo lang je kunt bewijzen dat je het uitgeeft aan een energiebesparende maatregel. Uiteraard kunnen wij je hier alle papieren voor aanleveren.

Informatie over energiebespaarleningen vind je bij je gemeente en zijn zeer de moeite waard. De rente ligt namelijk maar rond de 1,5 procent.

Nederland is een ideaal land om zonnepanelen in te kopen, omdat wij voorop staan met de ontwikkelingen en het produceren ervan. De prijs die je op dit moment betaalt voor zonnepanelen in Zevenaar is nog nooit zo laag geweest en daarmee is dit de beste tijd om hierin te investeren. Hoe lager te prijs, hoe sneller de terugverdientijd en natuurlijk ook hoe sneller je kunt beginnen met het maken van pure winst.

Een laatste financieel voordeel van zonnepanelen is jouw woning daardoor direct in waarde zal stijgen. Je energielabel gaat naar beneden en dat betekent dat mogelijke kopers een woning kunnen aanschaffen waaraan ze niets hoeven te doen om lage energierekeningen te ontvangen. Dat is natuurlijk een groot verkooppunt. Met zonnepanelen is je woning waarschijnlijk ook gemakkelijker te verkopen zijn. Wie wil er nu niet een woning kopen en tegelijkertijd van alle bovenstaande financiële voordelen van zonnepanelen gebruik kunnen maken?

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Andere belangrijke voordelen

Eén van de volgens ons belangrijkste voordelen van zonnepanelen is dat je niet of aanzienlijk minder geraakt wordt door de stijgende energieprijzen. De overheid is op dit moment de belastingen aan het verhogen om iedereen bewuster te maken van het eigen energieverbruik.

Gehoopt wordt dat mensen hier dan zuiniger mee omgaan en ook maatregelen treffen zoals het investeren in zonnepanelen. Een ander gedeelte van de belasting gaat naar het onderzoek naar duurzame energie en het ontwikkelen van een bron die ons allen in de toekomst van groene energie kan voorzien.

Door in zonnepanelen te investeren wek je je eigen energie op en je betaalt jezelf geen belasting. Daarbij ben jij alvast klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Je kunt ervoor zorgen dat ze schoon blijven en dat er geen bladeren, takjes of andere voorwerpen aan blijven hangen.

Als het sneeuwt kun je de sneeuw het beste even van de zonnepanelen afvegen, anders gaat het rendement naar beneden. Je kunt investeren in een onderhoudscontract voor je zonnepanelen en wij kunnen je hierbij helpen.

Met een onderhoudscontract zal je altijd het beste rendement van je zonnepanelen kunnen verwachten en zullen ze zo lang mogelijk meegaan tot ze aan vervanging toe zijn.

Ook als jij denkt dat je in Zevenaar niet de juiste omstandigheden hebt om zonnepanelen te plaatsen, kunnen we vaak een geschikte installatie voorstellen.

Het onderzoek naar zonnepanelen is op dit moment namelijk zo ver dat ze steeds geschikter worden ook voor situaties die niet ideaal zijn.

Er zijn zonnepanelen in dakpannen, er zijn flexibele zonnepanelen, er zijn doorzichtige zonnepanelen en zonnepanelen in de kleur van je dak. Verder zijn er zonnepanelen die geschikt zijn voor kleinere oppervlakten, voor daken die beschut zijn of juist voor daken die pal in de zon staan.

Ook op platte daken kun je zonnepanelen laten plaatsen. Als je bij ons langskomt en je schetst je situatie, dan kunnen wij vast de juiste zonnepanelen voor je vinden waarmee jij ook een goed rendement kunt realiseren.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen in Zevenaar binnen twee dagen op je dak

Als je bij ons langskomt stellen we een geschikte installatie samen voor jouw situatie en behoeften.

Je kunt bij ons zonnepanelen bestellen waarmee je je gehele energiebehoefte kunt opwekken, maar we kunnen je ook helpen aan een kleinere installatie, bijvoorbeeld om je jacuzzi mee te bekostigen of om je elektrische auto mee op te laden.

Vergeet niet, met elke zonnepaneel dat je plaatst maak je een besparing en gaat jouw energierekening naar beneden. Wij zullen eerlijk advies geven over de mogelijkheden, het rendement en de terugverdientijd voor jouw zonnepanelen in Zevenaar. Met die informatie kun je vervolgens zelf bepalen of dit voor jou de beste stap is.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht