Solar2Enjoy zonnepanelen-zevenaar


Wil je weten of het plaatsen van zonnepanelen in Zevenaar jou besparingen kan opleveren? Het antwoord hierop is in de meeste gevallen ja.

Tenzij je dak de verkeerde oriëntatie heeft of er andere omstandigheden zijn waarom jij niet voldoende rendement zou halen uit je nieuwe zonnepanelen, is deze aankoop eigenlijk altijd een goed idee. Uiteraard komen wij vrijblijvend langs om uw situatie te bekijken en om ons oordeel te vellen. Twijfel je nog steeds of zonnepanelen voor jou een goed idee zijn? Dan spreken volgens ons de volgende voordelen voor zich.

Nadat je je zonnepanelen in Zevenaar op je dak hebt laten plaatsen zal je direct beginnen met het opwekken van stroom. Dit wordt netjes bijgehouden door de meter die je erbij krijgt in je meterkast. Een gemiddeld huishouden gebruikt jaarlijks 3000 kWh aan stroom en een installatie van 10 zonnepanelen levert je ruim 2360 kWh elektriciteit aan per jaar. Dat is dus bijna genoeg om zelfvoorzienend te worden.

De besparingen die je daar jaarlijks mee maakt, bij de huidige energieprijs, liggen rond de €550 per jaar. Dit betekent dat je je zonnepanelen in de meeste gevallen binnen 10 jaar hebt terugverdiend. Na die 10 jaar kunnen de panelen nog zeker 15 tot 20 jaar meegaan en kun je elk jaar €550 in je broekzak steken. Alleen de omvormer zal eerder aan vervanging toe zijn.

Nederland is een ideaal land om zonnepanelen in te kopen, omdat wij voorop staan met de ontwikkelingen en het produceren ervan. De prijs die je op dit moment betaalt voor zonnepanelen in Zevenaar is nog nooit zo laag geweest en daarmee is dit de beste tijd om hierin te investeren. Hoe lager te prijs, hoe sneller de terugverdientijd en natuurlijk ook hoe sneller je kunt beginnen met het maken van pure winst.

Een laatste financieel voordeel van zonnepanelen is jouw woning daardoor direct in waarde zal stijgen. Je energielabel gaat naar beneden en dat betekent dat mogelijke kopers een woning kunnen aanschaffen waaraan ze niets hoeven te doen om lage energierekeningen te ontvangen. Dat is natuurlijk een groot verkooppunt. Met zonnepanelen is je woning waarschijnlijk ook gemakkelijker te verkopen zijn. Wie wil er nu niet een woning kopen en tegelijkertijd van alle bovenstaande financiële voordelen van zonnepanelen gebruik kunnen maken?

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp/bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag nu een offerte aan of maak een afspraak via ons contactformulier.