Zonnepanelen Westervoort


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Wij krijgen wel eens de vraag of Nederland een geschikt land is voor zonnepanelen. En het is natuurlijk zo dat je met dezelfde installatie in een zonnig land meer energie zal opwekken dan in Nederland.

De zonkracht in ons land is minder en dat heeft invloed op het rendement. Toch betekent dat niet dat je in Nederland niet kunt verdienen aan zonnepanelen, in tegendeel.

Je kunt hier net zo goed al de energie die je nodig hebt opwekken met zonnepanelen, zo lang je hier maar de juiste installatie voor aanschaft.

En in Nederland wordt de aankoop van zonnepanelen nog steeds aangemoedigd door de overheid. Lees hier verder over alle financiële voordelen waarvan je direct gebruik kunt gaan maken als je zonnepanelen op je dak laat plaatsen.

Allereerst is er natuurlijk het rendement dat de zonnepanelen opleveren. Met een installatie van 10 zonnepanelen kun je rekenen op een besparing van €550 per jaar.

Je kunt daar jaarlijks ongeveer 2300 kWh aan stroom mee opwekken en dat is de helft van wat een gezin met twee kinderen jaarlijks gemiddeld verbruikt. Nadat je zonnepanelen met je besparingen zijn afbetaald, en hier zal ongeveer 10 jaar overheen gaan, kun je dus elk jaar €550 in je zak stoppen.

Uiteraard zijn grotere installaties ook mogelijk, mits je voldoende dakoppervlak hebt, en ook kleinere installaties leveren al een besparing op. Wij raden aan om voor jezelf af te vragen hoeveel stroom je jaarlijks zou willen opwekken en wat je budget is en wij kunnen je dan een passende zonnepanelen installatie in Westervoort leveren.

Er is geen landelijke of regionale subsidie voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Westervoort, maar daarvoor in de plaats kun je gebruik maken van een zeer aantrekkelijke btw-aftrek.

Besluit je je zonnepanelen bij ons te kopen en door ons te laten plaatsen, dan kun je alle btw aftrekken bij de Belastingdienst. Door zonne-energie op te wekken ben je namelijk ondernemer geworden en als je je als zodanig aanmeldt krijg je 21 procent van al je uitgaven terug.

Dit is natuurlijk een flinke korting. Wij kunnen je exact vertellen hoe je dit kunt indienen en welke papieren je daarvoor nodig hebt.

Je kunt ook op een andere manier financieel geholpen worden bij de aanschaf van je zonnepanelen en dat is door een energiebespaarlening af te sluiten.

Als je zelf het budget niet hebt, maar je wilt wel van alle voordelen van zonnepanelen profiteren, kun je op die manier geld lenen en gebruiken voor de aankoop. Energiebespaarleningen betaal je terug met een aanzienlijk lager rentepercentage en met goede voorwaarden.

Natuurlijk moet je dan wel kunnen bewijzen dat je het geld gebruikt hebt voor het laten uitvoeren van een energiebesparende maatregel, zoals het laten plaatsen van zonnepanelen in Westervoort.

Door zelf je energie op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de veranderende energieprijzen en van de belastingen die de overheid oplegt.

Het lijkt erop dat deze belastingen in de toekomst alleen maar hoger zullen worden en als jij je eigen energie opwekt met je zonnepanelen in Westervoort, dan word jij hier niet door beïnvloedt.

Het is mogelijk om volledig zelfvoorzienend te worden wat betreft je stroomgebruik en dat is natuurlijk een erg spannend vooruitzicht.

Er zijn nog een aantal andere kleine financiële voordelen waarvan je direct profiteert nadat de zonnepanelen geplaatst zijn. Allereerst zal je woning meer waard worden als deze zonnepanelen heeft.

Je energielabel zal verbeteren en dat betekent ook dat je woning veel beter te verkopen zal zijn. Als je te veel stroom hebt opgewekt en een overschot hebt na een jaar, dan zal je dit terug kunnen verkopen aan je energieleverancier.

Dit wordt ook wel salderen genoemd en je krijgt dan per kWh de kale energieprijs. Jouw opgewekte groene stroom zal dan ergens anders worden ingezet.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

In Nederland zijn we erg vergevorderd met het ontwikkelen en produceren van zonnepanelen. Dit is ook het land waar de zonnepanelen zeer kwalitatief zijn en waar je een erg goede prijs betaalt.

Er zijn een groot aantal verschillende soorten zonnepanelen, maar de prijs ervoor is nog nooit zo laag geweest als nu. Dit is dus een ideaal moment om je zonnepanelen aan te schaffen.

Daarbij zijn er tegenwoordig zonnepanelen die geschikt zijn voor elke situatie en voor een verscheidenheid aan oppervlakten. Er is glas met zonnepanelen, je kunt flexibele zonnepanelen tegen muren en in gordijnen laten plaatsen en er zijn mobiele zonnepanelen die je in het stopcontact doet.

Zo kun je je zonnepanelen in Zevenaar exact op jouw situatie laten aanpassen. Uiteraard staan wij klaar om je daarbij te assisteren.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen in Westervoort van hoge kwaliteit

De financiële voordelen zijn vaak de redenen waarom mensen besluiten om zonnepanelen aan te schaffen, maar er zijn ook een aantal andere voordelen aan zonnepanelen verbonden.

Zo zal je aanzienlijk milieuvriendelijker worden, omdat je van een onuitputtelijke energiebron gebruik maakt en daarbij een proces toepast waarbij geen CO2 vrijkomt.

Helaas is vandaag de dag nog meer dan 90 procent van onze energie afkomstig van fossiele brandstoffen zoals kolen, gas en olie en met jouw zonnepanelen die je daar niet meer aan mee.

We gebruiken zelfs nog stroom die is opgewekt door middel van kernenergie. Door zonnepanelen in Westervoort te plaatsen ben jij dus op de toekomst voorbereid en help jij Nederland mee milieuvriendelijker te worden en de CO2-uitstoot te verminderen.

Aangezien het in de toekomst de bedoeling wordt dat alle energie uit onuitputtelijke bronnen wordt gehaald, ben jij met je zonnepanelen een koploper.

Hebben al deze voordelen je interesse opgewekt? Kom dan bij ons langs en we kunnen je alle advies geven die je nodig hebt met betrekking tot zonnepanelen.

We kunnen kijken naar je situatie, we kunnen beoordelen welk rendement je kunt bereiken, we kunnen aanraden welke zonnepanelen voor jou het beste zijn en zo kun jij ook in Westervoort beginnen met besparen en profiteren van alle voordelen van zonnepanelen.

Je kunt bij ons je zonnepanelen bestellen en wij kunnen ze voor je plaatsen. Meestal nemen de werkzaamheden niet meer dan 2 dagen in beslag. We zien je graag in onze winkel om dit te bespreken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht