Zonnepanelen Wenum-Wiesel


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Zonnepanelen zijn snel en eenvoudig te plaatsen in Wenum-Wiesel. Als inwoner kun je zonder veel problemen een vakman inschakelen en de panelen snel op het dak laten plaatsen en op het elektriciteitsnet aan laten sluiten.

Zonnepanelen zijn een goede keuze voor elke inwoner van Wenum-Wiesel, omdat ze een positief effect hebben op zowel het milieu als de portemonnee. Door deze aanschaf kun je dus zonder er geld op te verliezen, iets positiefs doen voor de wereld. De prettige, landelijke ligging van het buurtschap leent zich uitstekend voor de plaatsing van zonnepanelen.

Wenum-Wiesel: nog groener door zonnepanelen

Het maakt niet uit of je nu een geboren en getogen inwoner van Wenum of Wiesel bent of pas later besloten hebt om er te gaan wonen. Als inwoner hecht je waarschijnlijk aan een groene omgeving. Een ander groot voordeel van het wonen in een kleinere gemeenschap, in vergelijking met de grote stad, is de grotere gemeenschapszin.

Zonne-energie draagt bij aan een schonere wereld voor nu en later, zodat zowel het groen als de gemeenschap erbij gebaat is. Zonnepanelen passen dus uitstekend bij het karakter van Wenum-Wiesel als echte gemeenschap in het groen.

Het grote voordeel van een lokale vakman

Je hoeft in Wenum-Wiesel niet ver te zoeken naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen. De regio is rijk aan echte vaklieden in alle beroepen. Er is dus ook gewoon een ervaren vakman in de buurt die gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen.

Hij kan je als beste informeren over zonnepanelen. Sommige daken zijn bijvoorbeeld door hun ligging beter geschikt dan andere. Ook de dakconstructie kan een rol spelen.

Niet elk dak kan het aantal panelen dragen dat de oppervlakte suggereert. De vakman kan je zo een dure vergissing besparen. Maak vandaag nog een afspraak met de lokale specialist.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Een investering in de toekomst

Voordat je kunt beginnen met besparen of zelfs geld verdienen met je panelen, moet je eerst investeren in zonnepanelen in Wenum-Wiesel. Het gaat hierbij om enkele duizenden euro’s.

Dat is een bedrag dat je niet zomaar uitgeeft. Als je erover nadenkt, is het wel een verstandige uitgave. Die uitgave doe je natuurlijk met meer vertrouwen als je eerst met een betrouwbare adviseur hebt gesproken.

De lokale vakman in zonnepanelen, uit de buurt van Wenum-Wiesel, zal je alles kunnen vertellen. Daarnaast kan hij ervoor zorgen dat je optimaal rendement uit je investering haalt door een vakkundige plaatsing. Samen met de vakman maak je je woning toekomstbestendig door te investeren in deze besparende maatregel.

Slim gebruik maken van regelingen van de overheid

De overheid moedigt de burgers van Nederland aan om hun woningen te verduurzamen. Toch is de subsidieregeling die bestond voor installaties voor zonne-energie afgeschaft.

Ook de gemeente Apeldoorn heeft geen potje met subsidies voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Wenum-Wiesel of elders. Gelukkig sta je er als particulier niet helemaal alleen voor.

De gemeente kan je bijvoorbeeld wel van advies dienen. De rijksoverheid heeft de oude subsidieregeling weliswaar stopgezet, maar ook voor vervanging gezorgd in de vorm van teruggave van de btw.

De btw bedraagt 21% van de prijs van de aanschaf en installatie, dus dat tikt aan. Hiervoor moet je wel een formulier invullen, dat eenvoudig te vinden is op internet.

Het rendement van zonnepanelen in Wenum-Wiesel

Naast de milieuwinst wil je als koper van zonnepanelen natuurlijk ook gewoon weten wat je kunt besparen – of misschien zelfs verdienen – aan zonnepanelen. Dat is afhankelijk van een aantal factoren.

Ten eerste is er de kwaliteit van de zonnepanelen. Betere zonnepanelen wekken meer energie op en gaan langer mee. Betere zonnepanelen zijn meestal echter ook duurder, waardoor je investering ook hoger is.

Bedenk hierbij wel dat het voor arbeidskosten weinig uitmaakt of je goedkopere of duurdere varianten laat plaatsen. Meer panelen leveren natuurlijk meer energie op. Je kunt zelfs meer energie opwekken dan je nodig hebt en de rest aan je energieleverancier verkopen.

De prijs die hij daarvoor betaalt verschilt per leverancier, dus kijk of het loont. Uiteraard heb je meer arbeidskosten bij het laten plaatsen van meer panelen, maar relatief nemen die kosten per extra paneel af. Je zult hoe dan ook rendement uit je investering halen. Werk met je vakman samen om het rendement te maximaliseren.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lang profijt van je zonnepanelen

Als je eenmaal je investering hebt terugverdiend door besparingen of zelfs de verkoop van je overproductie, gaan je panelen nog jaren mee. Een zonnepaneel heeft ook in Wenum-Wiesel een verwachte levensduur van zo’n 25 tot 30 jaar.

Je hebt de kosten van de panelen al binnen zes tot tien jaar terugverdiend. Je hebt dus nog heel lang profijt van je panelen. Natuurlijk gaan ze wel langzaam in kwaliteit achteruit.

Je moet denken aan een teruglopende efficiëntie van rond de één procent per jaar. Op een gegeven moment zal het dus lonen om de panelen te vervangen. Bedenk dan dat je de kosten van de nieuwe panelen al terugverdiend hebt door de besparingen van je oude panelen.

Laat je zonnepanelen professioneel monteren in Wenum-Wiesel

Het is belangrijk dat je systeem voor zonne-energie professioneel geplaatst wordt. Niet alleen omdat er anders grote schade aan je dak kan optreden. Een deskundige montage verhoogt ook het rendement van je installatie.

Dit omdat de juiste locatie en ook de juiste hoek van plaatsing invloed hebben op de hoeveelheid en intensiteit van de opgevangen zonnestralen. Gezien de lange levensduur van de panelen zorgt een klein beetje meer efficiëntie uiteindelijk toch voor een hoop meer rendement. Een deskundige vakman verdient zichzelf zo enkele malen terug.

Hierom is het dus een goed idee zonnepanelen te laten plaatsen in Wenum-Wiesel

Ten eerste help je het milieu. Ondanks al het gepraat over geld is het milieu natuurlijk gewoon erg belangrijk.

Ten tweede heb je een zeer deskundige vakman in de buurt die goed bereikbaar is en snel ter plaatse kan zijn. Hij kan je adviseren en vlug en goed helpen bij de plaatsing van je systeem voor zonne-energie.

Ten derde zul je door je zonnepanelen in Wenum-Wiesel veel geld besparen en mogelijk zelfs verdienen. Dit alles terwijl je huis toekomstbestendiger wordt.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht