Zonnepanelen Voorthuizen


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Met de Zonnepanelen in Voorthuizen kun je bij ons kiezen voor groene energie. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het klimaat en dat is terecht. Om de aarde gezond te houden is het nodig dat wij overstappen op duurzame energie.

Hiermee reduceren we de CO2-uitstoot en zorgen we voor een gezonder leefklimaat. Als je kiest voor zonnepanelen in Voorthuizen neem je een grote stap richting een schoner milieu.

Ook de overheid stimuleert deze stap en maakt het voor de klant aantrekkelijk om  vandaag nog over te stappen. Een aantal jaren geleden twijfelden veel mensen over de aanschaf van zonnepanelen. Het was te duur.

Tegenwoordig liggen de prijzen een stuk lager en hebben al veel mensen gekozen voor zonnepanelen. Bij de aanschaf van onze zonnepanelen ontvang je subsidie van de overheid, de zogenaamde aanschafsubsidie.

Er bestaan daarnaast nog meer aantrekkelijke regelingen die financieel voordeel opleveren voor onze klanten. Ook krijg je de BTW terug van de belastingdienst bij de aanschaf van zonnepanelen.

Ook een reden, waardoor zonnepanelen nu erg gewild zijn, is een reële  terugverdientijd. De terugverdientijd is de tijd waarin je de aanschaf hebt terugverdiend.

Deze tijd bedraagt ongeveer vijf tot acht jaar. Hoe lang de terugverdientijd precies is, hangt af van de omvang van het systeem en de opbrengst. Een van onze adviseurs van Solar2Enjoy rekent dat graag voor je uit.

Ten slotte wordt de waarde van je huis hoger wanneer je kiest voor zonnepanelen. Het is voor potentiële kopers aantrekkelijk om te zien dat er een energiecentrale in de woning is.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Mogelijkheden met zonnepanelen in Voorthuizen


Het is voor bedrijven, huurders, woningeigenaren, VvE’s, woningcoöperaties en particulieren mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Zo kun je bij Solar2Enjoy voor alleen je eigen huis zonnepanelen kiezen, maar het is ook mogelijk om als groep op een groter oppervlak zonnepanelen te laten installeren.

Er zijn voldoende mogelijkheden en wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Na de installatie moet er nog het een en ander gebeuren.

Energieleveranciers moeten op de hoogte worden gebracht van de veranderingen binnen de stroomvoorziening en ook op technisch gebied zal er een afwerking plaatsvinden. Bij Solar2Enjoy zorgen wij graag voor deze technische en administratieve afwerking.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen Voorthuizen

Als wij een offerte maken, houden wij ons aan de informatie die daarin staat. Het beloofde aantal kWh zal uit de zonnepanelen komen die wij geleverd en geïnstalleerd hebben. Mocht het voorkomen dat er iets mis blijkt te zijn dan kan dat liggen aan het volgende:


-Onze adviseur heeft zijn werk niet goed uitgevoerd
-De monitoring is niet goed genoeg verlopen
-In het geval van storingen zijn deze niet tijdig gevonden en opgelost
-De montage voldoet niet aan de gestelde eisen

Wij geven bij Solar2Enjoy de garantie dat wanneer een paneel kapot is, er binnen een week een nieuw paneel op het dak ligt. Wij vervangen het kapotte paneel in zo’n geval gelijk zonder eerst te keuren. Daarnaast heb je als klant recht op de garanties van de fabrikant van de zonnepanelen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht