Solar2Enjoy zonnepanelen-voorthuizen


Met de Zonnepanelen in Voorthuizen kun je bij ons kiezen voor groene energie. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het klimaat en dat is terecht. 

Ook de overheid stimuleert deze stap en maakt het voor de klant aantrekkelijk om vandaag nog over te stappen. Een aantal jaren geleden twijfelden veel mensen over de aanschaf van zonnepanelen. Het was te duur. Tegenwoordig liggen de prijzen een stuk lager en hebben al veel mensen gekozen voor zonnepanelen. Bij de aanschaf van onze zonnepanelen ontvang je subsidie van de overheid, de zogenaamde aanschafsubsidie.

Ook een reden, waardoor zonnepanelen nu erg gewild zijn, is een reële terugverdientijd. De terugverdientijd is de tijd waarin je de aanschaf hebt terugverdiend. Deze tijd bedraagt ongeveer 6 tot 10 jaar. Hoe lang de terugverdientijd precies is, hangt af van de omvang van het systeem en de opbrengst. Onze adviseurs van Solar2Enjoy rekenen dat graag voor je uit. Ten slotte wordt de waarde van je huis hoger wanneer je kiest voor zonnepanelen. Het is voor potentiële kopers aantrekkelijk om te zien dat de woning zelf energie opwekt en dus een zuinig energielabel heeft.


Mogelijkheden met zonnepanelen in Voorthuizen

Het is voor bedrijven, huurders, woningeigenaren, VvE’s, woningcoöperaties en particulieren mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Zo kun je bij Solar2Enjoy bij uw thuisadres zonnepanelen laten plaatsen, maar het is ook mogelijk om als groep op een groter oppervlak zonnepanelen te laten installeren. Er zijn voldoende mogelijkheden en wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Na de installatie moet er nog het een en ander gebeuren. Energieleveranciers moeten op de hoogte worden gebracht van de veranderingen binnen de stroomvoorziening en ook op technisch gebied zal er een afwerking plaatsvinden. Bij Solar2Enjoy zorgen wij graag voor deze technische en administratieve afwerking.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp/bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag een offerte aan voor zonnepanelen Voorthuizen via ons contactformulier.

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: