Solar2Enjoy zonnepanelen-voorstonden

Zonnepanelen zijn de perfecte aanvulling voor elk huishouden in Voorstonden. Ze vormen een ideale bron van energie voor iedereen die van natuur houdt, zonder dat je er zelf financieel slechter van wordt.

Voorstonden en zonnepanelen zijn een ideale combinatie

Je hebt mogelijk zo’n tien jaar nodig om je panelen terug te verdienen. Dat betekent dat alles wat de panelen na die tijd opleveren pure winst is. Meestal via een fikse besparing, maar als je meer produceert dan je nodig hebt, verdien je er gewoon aan. De levensduur van je installatie voor zonne-energie heeft dus directe invloed op het bedrag dat je uiteindelijk, als je panelen vervangen moeten worden, in totaal bespaard zult hebben. Gelukkig gaan de panelen veel langer mee dan tien jaar, hoewel ze wel geleidelijk in kwaliteit en dus rendement af zullen nemen. Je moet erop rekenen dat je panelen na 25 jaar nog 80% van hun oorspronkelijke capaciteit hebben om energie op te wekken. Na een jaar of 12 is dat nog 90%. Dit zijn nog steeds hele forse percentages.

Zonnepanelen maken Voorstonden toekomstbestendig

De overheid wil alle huishoudens in Nederland in 2050 van het aardgas af hebben. Dat betekent dat tegen die tijd iedereen op elektriciteit moet zijn overgestapt. In de tussentijd wordt de belasting op aardgas stapsgewijs verhoogd. Het loont dus om al eerder over te stappen. Het loont nog meer als je de extra elektriciteit die je nodig zult hebben voor je verwarming en in de keuken zelf kunt produceren. Zo blijf je de ontwikkelingen een flinke stap voor en sta je niet ineens voor dure investeringen later. Al deze veranderingen zorgen er ook voor dat je huis in Voorstonden meer waard wordt door zonnepanelen.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp/bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag nu een offerte aan via ons contactformulier.

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: