Solar2Enjoy zonnepanelen-tonden

Tonden en zonnepanelen zijn een zeer goede combinatie. Je overweegt waarschijnlijk al langer om zonnepanelen te laten plaatsen en als je slim bent laat je het nu doen.

Zonnepanelen in Tonden: professioneel geplaatst voor een goede prijs

Voor zonnepanelen hoef je in Tonden niet ver weg te zijn. Solar2Enjoy werkt vanuit Eerbeek en zit dus niet ver van je vandaan. 

Tegelijkertijd is de prijs schappelijk. De lokale specialist zorgt er niet alleen voor dat de panelen er netjes komen te liggen als je besloten hebt ze door hem te laten plaatsen. Zijn ervaring en vakmanschap zorgen er ook voor dat hij als geen ander kan vertellen wat de beste plekken zijn voor je panelen en hoeveel je er zou moeten nemen. Dat is allemaal afhankelijk van jouw dak. De constructie en ook de ligging ten opzichte van de zon spelen hierbij een belangrijke rol.

Decennia lang rendement van je zonnepanelen in Tonden

Zonnepanelen gaan werkelijk decennialang mee. Je moet denken aan minimaal 25 jaar, maar ook 30 jaar dezelfde zonnepanelen is niet ongehoord. Het rendement van je panelen valt dan wel een beetje terug. Oudere panelen zijn gewoon minder efficiënt dan nieuwe. Het is aan te raden je panelen te vervangen als ze minder dan 80% van hun oorspronkelijke opbrengst aan energie opwekken. Tegen die tijd heb je niet alleen je oorspronkelijke panelen terugverdiend door wat je bespaard hebt. Je hebt zoveel bespaard dat je de oude panelen kan vervangen en nog steeds geld over hebt. Van een eenmalige investering in zonnepanelen nu heb je dus echt decennialang profijt in Tonden.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp/bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag nu een offerte aan via ons contactformulier.

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: