Zonnepanelen Teuge


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Woon je in Teuge en denk je er aan om zonnepanelen aan te schaffen? Dan ben je niet de enige. Steeds meer woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zelfs in Nederland, waar de zon soms naar onze mening veel te weinig schijnt, kun je daar mooie winsten mee maken.

Wij kunnen je adviseren over je zonnepanelen en je aanraden welke installatie voor jou in Teuge het beste rendement zal opleveren. We zullen dan kijken naar een aantal factoren en aan de hand daarvan kunnen we samen bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen.

De omvang van je dak bepaalt hoeveel energie je kunt opwekken. Hoe groter je installatie, hoe meer stroom je zonnepanelen in Teuge kunnen aanleveren.

Heb je een klein dak, dan zal je daarmee dus minder stroom kunnen opwekken dan met een groot dak, simpelweg omdat er niet voldoende plaats is voor het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt.

Gelukkig zijn hier ook oplossingen voor. Je kunt op kleine daken zonnepanelen plaatsen met een hoger rendement, zodat je minder oppervlak nodig hebt om een bepaalde hoeveelheid stroom op te wekken.

Heb je misschien een stuk plat dak waar ook zon op valt, dan kunnen we daar ook zonnepanelen op plaatsen. We vinden het geen probleem om bij je langs te komen, je situatie te bekijken en uitgebreid advies te geven over de beste zonnepanelen voor jou.

Hoe hoger de zonkracht, hoe meer stroom je zonnepanelen op kunnen wekken. Zonkracht wordt ook wel de UV-index genoemd en het geeft aan hoeveel uv-straling het zonlicht bevat dat jou uiteindelijk bereikt.

In Teuge en bijna de gehele oostkant van Nederland is de zonkracht het laagste, terwijl deze in Zeeland en langs de kust het hoogste is. Dit betekent echter niet dat je zonnepanelen in Teuge geen winst zullen opwekken, in tegendeel.

Het is wel zo dat dezelfde installatie in Teuge minder stroom zal genereren dan in Den Helder, maar er zijn zo veel factoren die invloed hebben op het rendement van je installatie, dat je het gebrek aan zonkracht op een ander vlak kunt compenseren.

Je kunt in ieder geval nog voldoende winst maken uit je zonnepanelen en de lage zonkracht is zeker geen reden om het besluit om zonnepanelen aan te schaffen af te wijzen.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Zoals al even aangegeven zijn er vele factoren die invloed hebben op het rendement van jouw zonnepanelen in Teuge en wij kunnen je helpen het beste rendement te krijgen van je installatie. We komen bij je langs en inspecteren je dak op de volgende punten.

De oriëntatie van het dak: het beste rendement haal je uit zonnepanelen die direct op het zuiden geplaatst worden. In de ideale situatie heeft jouw dak dus een oriëntatie op het zuiden.

Hoe meer het hiervan afwijkt, hoe lager het rendement. Het plaatsen van zonnepanelen in Teuge wordt echter pas afgeraden als je dak op het noorden staat. In alle andere gevallen is het aanschaffen van en installatie nog steeds rendabel.

De hellingsgraad van het dak: zonnepanelen presteren het beste als ze geplaatst worden met een hellingsgraad van 30 tot 35 graden. Elke graad die ze hiervan afwijken zal een vermindering van rendement betekenen.

Het schaduwgehalte: als jouw zonnepanelen een groot gedeelte van de dag in de schaduw staan, bijvoorbeeld omdat er een boom in je tuin staat of omdat er een hoog gebouw in je buurt is, dan zal de opbrengst minder zijn.

Het goede nieuws is wel dat er bepaalde soorten zonnepanelen zijn die beter presteren bij indirect zonlight. We kunnen voor elke situatie dus ongetwijfeld de beste oplossingen bieden.

Het gewenste rendement

Met jouw situatie in ons achterhoofd kunnen we vervolgens een installatie aanraden waarmee je het beste rendement mogelijk kunt behalen. Al is de zonkracht in Teuge wat minder, als we de juiste oriëntatie en hellingshoek kunnen realiseren, dan kunnen we dat meer dan compenseren.

Het enige wat jij dan nog moet doen is bepalen welk rendement je wilt bereiken met je zonnepanelen. Wil je bijvoorbeeld alle stroom die je jaarlijks gebruikt kunnen opwekken? Of wil je een nieuw zwaar apparaat dat je recentelijk gekocht hebt op zonne-energie laten lopen?

Sommige mensen willen voldoende zonne-energie kunnen opwekken om de elektrische auto van kracht te kunnen voorzien. Als je weet hoeveel kWh je jaarlijks wilt kunnen genereren, dan kunnen wij uitrekenen welk vermogen je zonnepanelen in Teuge moeten hebben om dit waar te kunnen maken.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u in Tiel kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt en deze hebben allen een andere prijs. Sommige panelen zijn beter voor kleine daken, andere hebben baat bij een wat beschuttere plaatsing en weer andere kunnen juist het beste in direct zonlicht staan.

Voor iedere situatie is er dus een geschikt zonnepaneel te vinden en als je bij ons langskomt, kunnen we je hier uitgebreid over informeren. We kunnen je dan ook vertellen wat de kosten zullen zijn, indien je met ons besluit verder te gaan. Wat we wel kunnen zeggen is dat de prijzen van zonnepanelen op dit moment erg laag zijn en dat betekent dat dit het ideale moment is om zonnepanelen aan te schaffen.

Nadat je deze hebt gekocht kun je ook de btw nog aftrekken en krijg je dus eigenlijk een korting van 21 procent. Plaats je zonnepanelen in Teuge, dan kun je deze binnen 10 jaar hebben terugverdiend en nog ruim 15 jaar gratis energie opwekken uit een onuitputtelijke energiebron.

De keuze om zonnepanelen aan te schaffen is dus bijna altijd de juiste keuze en wat ook je situatie er zijn mouwen aan te passen en er zijn zonnepanelen voor. Kom daarom nu bij ons langs en laat ons je voorlichten over de mogelijkheden die je krijgt.

Samen kunnen we je situatie bespreken, bekijken en het beste plan van aanpak afspreken. Koop je zonnepanelen bij ons en we zorgen ervoor dat je het beste rendement krijgt en dat je vele tientallen jaren de vruchten kunt plukken van je nieuwe installatie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht