Zonnepanelen Lieren


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Zonnepanelen zijn zeer eenvoudig te plaatsen in Lieren. Zonne-energie is een zeer bruikbare oplossing om je energieverbruik terug te dringen. Het hoeft eigenlijk geen uitleg, waarom je je energieverbruik terug zou willen dringen. Het is niet alleen goed voor het milieu, hoewel dat natuurlijk een belangrijke reden is.

Je bespaart ook gewoon flink op je kosten. Het is natuurlijk een flinke investering, maar na een paar jaar heb je die investering terugverdiend. Niet alleen omdat je minder energie afneemt, doordat je zelf energie opwekt.

Als je meer zonne-energie opwekt dan je verbruikt, lever je terug aan het net en verdien je eraan. Als je investering zich eenmaal heeft terugverdiend, leveren zonnepanelen in Lieren dus gewoon geld op. Lees er hieronder meer over.

De beste zonnepanelen voor heel Lieren

Zonnepanelen leveren op termijn geld op. Voor die tijd moet je echter wel een flinke investering doen. Deze investering loont zich sneller als je de beste panelen op de juiste plek laat plaatsen.

Om dat voor elkaar te krijgen kun je natuurlijk het beste een ervaren adviseur inschakelen. Gelukkig is er in de buurt van Lieren een in zonnepanelen gespecialiseerde, deskundige vakman. Zo heb je gelijk in de buurt een aanspreekpunt.

Hij kan je helpen snel en eenvoudig zonnepanelen te plaatsen in Lieren. Uiteindelijk hoef je namelijk niet helemaal precies te weten hoe zonnepanelen werken.

Tenslotte betaal je daar die vakman voor. Je wilt gewoon dat ze je helpen met besparen, zowel voor het milieu als voor je bankrekening. Toch kan het nuttig zijn iets meer over zonnepanelen te lezen.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Lieren en zonnepanelen zijn als twee handen op één buik

Als inwoner van Lieren ben je trots op je omgeving. Er is bijvoorbeeld nog echte gemeenschapszin. Ook de rust en de ruimte zijn zaken waar je met recht trots op kunt zijn.

Deze voorkeur voor traditie en natuur betekent natuurlijk niet dat je in het verleden hoeft te leven. Technologie kan het leven een stuk aangenamer maken. Die technologie heeft echter energie nodig. Huishoudelijke apparaten halen die energie van het energienet.

Dat betekent dat je ervoor moet betalen en dat je vervuilende energiecentrales nodig hebt. Zonnepanelen zijn hierop een prachtige aanvulling. Zonnepanelen leveren schone, groene energie voor al je apparaten.

Één apparaat om ze allemaal te voeden?

Het laten plaatsen van zonnepanelen betekent niet dat je zonder het energienet kunt. De energie die je systeem voor zonne-energie levert is niet altijd voldoende om aan jouw vraag te kunnen voldoen.

Dat spreekt eigenlijk voor zich: Lieren staat niet 24 uur in het zonnetje, dus je zonnepanelen leveren ook niet altijd heel veel energie. Zowel het weer als de cyclus van dag en nacht hebben invloed op je stroomproductie.

Als je meer energie nodig hebt dan dat je opwekt met je panelen, haal je dat gewoon uit het normale stroomnet. Daar staat tegenover dat je, op het moment dat je meer produceert dan je nodig hebt, je dat ook gewoon aan het net kunt doorgeven.

Deze energie gaat dus niet verloren. Uiteindelijk wordt alle energie die je met je panelen opwekt door je energiemaatschappij verrekend met je totale verbruik over het hele jaar. Voor de energie die je zelf hebt opgewekt betaal je niets, zelfs geen belasting.

Het maakt niet uit of je de energie die je hebt opgewekt op dat moment nodig had of niet. Dat is voor jou voordelig, omdat je als het slecht weer is of donker buiten meer energie zult verbruiken dan als het mooi weer is en je panelen veel energie produceren.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een mooie investering in een groene toekomst

Het milieu is waarschijnlijk niet de belangrijkste reden waarom je als inwoner van Lieren besluit om zonnepanelen te laten plaatsen. Toch is het iets om in je achterhoofd te houden.

Een beter milieu begint immers bij jezelf. Daar komt nog bij dat ook de Nederlandse overheid en de meeste gemeentes in dit land steeds meer aandacht krijgen voor bescherming van de natuur. De rijksoverheid belooft zich in internationale verdragen aan allerlei normen te houden.

Ook heeft zij zich tot doel gesteld om in 2050 alle huishoudens in Nederland van het aardgas af te hebben. Het instrument dat de overheid gebruikt om huishoudens te bewegen mee te doen is meestal prijsverhoging. Door zelf, vrijwillig over te stappen op zonne-energie ben je de overheid een stap voor.

Als de prijzen voor energie langzaam maar zeker omhoog gaan, zul je daar in Lieren door je zonnepanelen veel minder van merken. Je zal alleen relatief meer besparen. Het is dus sowieso in je eigen voordeel om ook een beetje aan het milieu te denken.

Een mooie investering voor je eigen portemonnee

Het grote voordeel van zonnepanelen is natuurlijk dat je je eigen energie opwekt. Die energie kun je één op één uitdrukken in geld. Elke kilowattuur die je zelf produceert hoef je immers niet te betalen aan je normale leverancier van energie.

Hierdoor bespaar je in Lieren door je zonnepanelen honderden euro’s per jaar. Je begint gelijk als het systeem is geïnstalleerd al met deze besparing. Dat moet een fijn gevoel geven. Natuurlijk kun je pas van opbrengst spreken op het moment dat je je oorspronkelijke investering hebt terugverdiend.

Als je goede materialen gebruikt en een ervaren vakman inhuurt om de panelen te plaatsen en het systeem te installeren, ben je zeker enkele duizenden euro’s kwijt, Het duurt dus wel een paar jaar voordat je die investering hebt terugverdiend.

Minimaal heb je zes jaar nodig, maximaal duurt het tien jaar. Na die tijd gaan alle verdere besparingen rechtstreeks je eigen zak in. Gezien het feit dat de panelen zeer lang, decennia, meegaan, heb je dus genoeg tijd om van je besparingen te genieten.

Een zonnepaneel gaat makkelijk langer dan 20 jaar mee, eerder 25 tot 30. In die tijd verliezen ze wel een paar procent aan vermogen. Aan het einde van de levensduur produceer je nog ongeveer 80 procent van het oorspronkelijke aantal kilowattuur.

Als het tijd wordt om je systeem te vervangen heb je je oorspronkelijke kosten er niet alleen uit, je hebt waarschijnlijk genoeg bespaard om een nieuw systeem te laten installeren.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht