Zonnepanelen Kootwijkerbroek


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Energie met Zonnepanelen in Kootwijkerbroek 
Misschien twijfel je al een tijdje over het overgaan op zonne-energie. Het zelf opwekken van energie, duurzaam investeren en bijdragen aan een milieuvriendelijke omgeving.

Het klinkt aantrekkelijk en dat is het ook. Voorheen waren de prijzen van zonnepanelen hoog, tegenwoordig kiezen veel mensen voor zonne-energie en zijn de prijzen een stuk lager.

Dit heeft te maken met een grotere concurrentie op de markt, er is meer aanbod en daardoor zijn de prijzen van zonnepanelen gedaald. Kortom, het is nu voordelig in allerlei opzichten om over te stappen naar het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen in Kootwijkerbroek. Bij Solar2Enjoy helpen wij je graag verder.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Zonnepanelen in Kootwijkerbroek voor elke doelgroep

Het overstappen op duurzame energie wordt vanuit verschillende hoeken gestimuleerd. Tegenwoordig zie je op veel plekken zonnepanelen. Ook bedrijven zetten zich meer en meer in voor duurzame energie. Zonnepanelen zijn mogelijk voor woningeigenaren, huurders, VvE’s, bedrijven en woningcoörporaties.

Wanneer je als woningbezitter kiest voor zonnepanelen, kies je tegelijkertijd voor een hogere waarde van je huis. Een energiecentrale in de woning maakt deze aantrekkelijker voor geïnteresseerde kopers.

Huurders kunnen ook zonnepanelen laten installeren. Dit gaat in overleg met de verhuurder. Ook voor de verhuurder kan het veel alleen of samen met de huurder laten installeren van zonnepanelen, veel voordelen opleveren.

Bij VvE’s kun je samen met andere eigenaren investeren in zonnepanelen. Er kunnen zo nog meer zonnepanelen geplaatst worden en de kosten worden onderling verdeeld. Dit is prettig voor ieders portemonnee als je kijkt naar het verbruik van stroom en de milieubelasting. 

Voor VvE’s en woningcoörporaties geldt de Postcoderoosregeling.

Verenigingen van Eigenaren en woningbouw coörporaties kunnen profiteren van de belastingkorting via bepaalde regelingen, wanneer ze in de postcoderoos wonen van de productie-installatie.

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen op de daken van hun gebouwen. Voor bedrijven bestaan er drie belastingregelingen en één subsidieregeling voor ondernemers die interessant kunnen zijn voor MKB’s die willen investeren in zonnepanelen.

De Milieu Investeringsaftrek (MIA)
De Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL)
De Energie Investeringsaftrek (EIA)
De Kleinschaligheidsaftrek (KIA) 

Het is mogelijk deze regelingen te combineren, met uitzondering van de combinatie van de EIA en de MIA.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Goede service is het halve werk


Goede service staat bij Solar2Enjoy hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om je te ‘ontzorgen’ wanneer je kiest voor onze zonnepanelen.

Daarom zorgen wij naast de installatie ook voor de technische en administratieve afwikkeling. Onze zonnepanelen hebben minimaal tien jaar garantie en je bent bij Solar2Enjoy gegarandeerd van opbrengst.

Wij zijn blij dat wij met onze zonnepanelen kunnen bijdragen aan een beter milieu. In deze tijd waar we ons bewust zijn van het klimaat, is het belangrijk om ook concrete stappen te zetten naar een schonere leefomgeving.

Door te kiezen voor zonnepanelen, kies je voor duurzame energie en uiteindelijk een aarde met een gezonder leefklimaat.

Wij van Solar2Enjoy zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen wat betreft duurzame energie en hebben naast kennis van de markt jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen. Neem gerust een kijkje op de website.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht