Zonnepanelen Hoog Soeren


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Zonnepanelen worden ook Hoog Soeren steeds populairder. Hiervoor zijn twee redenen aan te wijzen die elkaar goed aanvullen. Ten eerste zijn zonnepanelen goed voor het milieu. Ten tweede zijn ze financieel aantrekkelijk.

Hierdoor zijn zonnepanelen een ideale investering voor iedereen met de ruimte om ze te plaatsen, zoals bijna alle inwoners van Hoog Soeren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goede exemplaren uitkiest en die door een echte vakman laat plaatsen.

Hoog Soeren: de ideale plaats voor zonnepanelen

Voor inwoners van Hoog Soeren zijn zonnepanelen misschien wel extra aantrekkelijk. Een klein, vriendelijk dorp betekent namelijk niet dat alles bij het oude hoeft te blijven. De moderne, groene manier van energie opwekking door middel van zonnepanelen past perfect bij het mooie, dorpse karakter van Hoog Soeren.

De panelen vallen nauwelijks op op de daken tussen de bomen. Deze techniek zal alleen maar bijdragen aan het prettige, landelijk imago van het dorp. De verminderde afhankelijkheid van andere, vervuilende manieren om energie op te wekken zal ook in de toekomst bijdragen aan behoud van het groen in de buurt en de rest van de wereld.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

De specialist in zonnepanelen zit in de buurt van Hoog Soeren

Voor zonnepanelen hoef je in Hoog Soeren niet ver te zoeken. De specialist zit bij jou in de buurt. Deze vakman kun je alles vragen over deze techniek. Hij kan je helpen bij het beslissen welke panelen te nemen, hoeveel en waar ze te plaatsen.

Zijn expertise zorgt ervoor dat een investering in zonnepanelen in Hoog Soeren maximaal rendeert. Je zult je investering sowieso terugverdienen. Maar met hulp van een deskundige specialist gaat dat gegarandeerd sneller. En hoe sneller je de investering hebt terugverdiend, des te sneller ga je geld verdienen aan de panelen.

Van futuristische techniek naar huis-, tuin- en keukengebruik

Nog niet zo heel lang geleden leken zonnepanelen meer iets uit science fiction dan een werkbare techniek. Ze zijn nog steeds high tech, maar tegelijkertijd ook gewoon beschikbaar voor de burger. Zonnepanelen zijn allang niet meer alleen voor grote bedrijven.

Ook het stadium van de pioniers is gepasseerd. Particulieren met zonnepanelen hoeven geen idealistische types meer te zijn, die veel geld uitgeven en comfort inleveren voor een beter milieu. Zonnepanelen zijn betaalbare, praktische opwekkers van energie, die financieel gezien voordelig zijn voor de bezitter.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt teruglevering aan het net eigenlijk

Als je meer energie opwekt dan je op dat moment gebruikt en je bent aangesloten op het elektriciteitsnet, dan wordt het overschot aan energie aan dat net geleverd. Je energieleverancier is wettelijk verplicht de energie die jij aan het net levert te verrekenen met de energie die jij afneemt. Dat heet salderen.

Als je in een jaar meer energie levert, dan dat je afgenomen hebt, betaal je dus alleen vastrecht. Sterker nog: als je per saldo meer levert dan afneemt, dan is je leverancier verplicht jou een redelijk bedrag te betalen voor de geleverde energie.

Ander financieel voordeel

Vroeger bestond er een subsidieregeling die een tegemoetkoming was bij de aanschaf van zonnepanelen. Die is helaas afgeschaft. Daarvoor in de plaats kun je nu de btw over de aanschaf van je zonnepanelen terugvragen. Voor zonnepanelen geld het hoge btw tarief. Je betaalt dus 21% btw. Het heeft dus zeker zin dit bedrag terug te vragen.

Dit bedrag krijg je niet zomaar terug. Je moet er iets voor doen. Je moet je als zelfstandig ondernemer aanmelden bij de belastingdienst en vervolgens een btw aangifte doen over de aankoop van je zonnepanelen. Licht je hierover goed in, zodat je geen fouten maakt, maar ook geen geld laat liggen.

De kosten van zonnepanelen

Aan zonnepanelen ben je, inclusief omvormer en installatie, al gauw enkele duizenden euro’s kwijt. Dat is een flink bedrag dat niet iedereen zomaar heeft liggen. Je bespaart op jaarbasis echter ook honderden euro’s op je energierekening.

Binnen tien jaar heb je je zonnepanelen terugverdiend. Sommige mensen beweren zelfs maar zes jaar nodig gehad te hebben om uit de kosten te komen. Een zonnepaneel gaat heel lang mee, dus tel uit je winst.

Het is belangrijk om te bedenken dat de gemiddelde prijs per paneel daalt als je er meer laat plaatsen. Vraag een offerte aan bij de vakman voor zonnepanelen in Hoog Soeren voor de exacte cijfers.

Hoe zonnepanelen gemonteerd worden

Het is belangrijk dat je zonnepanelen door een ervaren vakman gemonteerd worden. Niet omdat de kans nou zo groot is dat ze anders naar beneden komen zetten. Je hebt de door de wol geverfde specialist nodig, omdat de montage van je panelen direct effect heeft op het rendement.

Je wilt natuurlijk dat je panelen zoveel en zo lang mogelijk zon vangen. Alleen iemand met ervaring heeft genoeg verstand van zaken om de juiste plek voor je panelen te vinden en vooral de juiste hoek uit te rekenen waaronder de panelen gemonteerd moeten worden voor maximaal effect.

Voor de montage zal de vakman verder gebruik maken van een goed systeem dat hem (en dus jou) helpt om alles goed en toch snel te installeren. Hij kan daardoor op elk type dak in Hoog Soeren zonnepanelen installeren.

Je hebt in Hoog Soeren lang profijt van zonnepanelen

Je weet wat de voordelen zijn van zonnepanelen. Je hebt een beter idee van de kosten. Je weet ook wat je in Hoog Soeren door je zonnepanelen kan besparen en hoe je je btw terugvraagt.

Dan is het wel zo prettig als je ook weet hoe lang je eigenlijk op je energiekosten gaat besparen. Hoe lang gaan zonnepanelen mee op je dak in Hoog Soeren? De levensduur van een paneel wordt bepaald door de kwaliteit van het gebruikte materiaal.

Je kunt echter rekenen op een levensduur van minimaal zo’n 25 jaar. Houd er wel rekening mee dat het rendement iets terugloopt. Na een jaar of 10 à 12 werken ze nog op 90% van het originele rendement, na 25 jaar nog op 80%. De omvormer, die de opgewekte energie omvormt tot bruikbare elektriciteit is na een jaar of 12 al aan vervanging toe.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht