Zonnepanelen Hengelo

Zonnepanelen in Hengelo laten plaatsen? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Zonne-energie is één van de duurzame energiebronnen, die uzelf kunt inzetten om onafhankelijker te worden van fossiele brandstoffen. Hoe u dit doet? Door zonnepanelen bij u thuis in Hengelo te plaatsen!

Er zijn uiteraard meerdere bedrijven die zonnepanelen aanbieden van allerlei verschillende merken. In de regel gaan zonnepanelen minimaal 25 jaar mee en het is dus belangrijk om een bewuste keuze te maken voor het type zonnepaneel.

Solar2Enjoy levert en installeert zonnepanelen in Hengelo. Zo hechten wij waarde aan service en kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijk advies. Daarom sturen wij altijd vakbekwame installateurs bij u in de buurt voor Hengelo zonnepanelen.

Onze installateurs komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken, u van advies te voorzien en een offerte op maat te maken voor levering en montage van de zonnepanelen op uw dak in Hengelo.

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

Wilt u ook graag een lagere energierekening en bijdragen aan het milieu en verduurzaming? Dan wordt het tijd om zonnepanelen aan te schaffen! Op steeds meer daken in Hengelo liggen zonnepanelen, bent u de volgende?

Door zonnepanelen stijgt de waarde van een pand, als u deze dan over een aantal jaren zou willen verkopen heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend! Daarbij vereisen de zonnepanelen weinig onderhoud, zodat u op een simpele manier het jaarlijkse energieverbruik en de kosten kunt verlagen.

  • U heeft een lagere energierekening. U wekt eigen stroom op en gebruikt daardoor minder elektriciteit.
  • U heeft een kleinere CO2 uitstoot. Zonne-energie is een duurzame energie en is dus beter voor het milieu.
  • De waarde van uw woning wordt hoger.
  • Zonnepanelen hebben een lange levensduur. De gemiddelde terugverdientijd is ongeveer 9 jaar.

Wilt u graag zonnepanelen kopen? Bekijk dan in de gemeente Hengelo goed wat de subsidies hiervoor zijn. Er is een subsidie zonnepanelen die het aantrekkelijk maakt om zonnepanelen te laten plaatsen door een expert!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat vinden klanten van onze service?

Linda ter Meulen

5sterren-1

Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

Hans van Gaalen

5sterren-1

Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

Harry Timmer

5sterren-1

Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

Waarom kiezen voor zonnepanelen Hengelo?

Met zonnepanelen kunt u op een duurzame manier zelf stroom opwekken. U heeft hierdoor minder stroom nodig van het net waardoor uw CO2 uitstoot vermindert. De zonnepanelen Hengelo zijn niet alleen maar goed voor het milieu, het is ook positief voor uw eigen portemonnee. U bespaart met zonnepanelen al zeker €1000 euro per jaar!

Wanneer u een aantal panelen laat plaatsen, dan kunt u uw eigen opgewekte stroom gebruiken. Daarbij is het ook een goede investering, de waarde van een pand zal hierdoor namelijk ook verhogen. En als u meer stroom heeft opgewekt dan dat u gebruikt, kunt u dit terugleveren aan de leverancier zodat u hier een bepaalde vergoeding voor krijgt.

De gemeente Hengelo heeft een doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Als u zonnepanelen laat plaatsen voor de lokale installateurs draagt u ook bij aan het behalen van dit doel!

Hoe worden zonnepanelen geplaatst?

Voor het plaatsen van de zonnepanelen zal een zonnepanelen installateur Hengelo altijd eerst een paar zaken bekijken voor dat de zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Er wordt gekeken naar het dak, de helling en het aantal panelen. Onze zonnepanelen installateur zal u altijd een eerlijk en persoonlijk advies over de installatie van de zonnepanelen.

Er wordt door de installateur op verschillende factoren beoordeeld over zonnepanelen plaatsen een goede keuze is. Er wordt gekeken of een dak geschikt is voor het plaatsen. Dit hangt namelijk af van het oppervlak (dakraam), maar ook of er schaduw op het dak valt. Dit zal namelijk de opbrengst verminderen. Wanneer het dak een asbestdak is, dan is dit niet geschikt voor zonnepanelen.

Er wordt eerst gekeken of een dak geschikt is, daarna zal een zonnepanelen installateur kijken naar de helling en de richting van het dak. Een schuin dak, gericht op het zuiden zorgt voor optimaal rendement. Als de panelen in de juiste richting worden geplaatst kan dit voor meer opgewekte energie zorgen. Wanneer het dak op het westen en oosten is, kunnen de installateurs er ook voor kiezen om aan beide kanten panelen te plaatsen. Zodat er de hele dag groene stroom kan worden opgewekt. In de meest ideale situatie zal het dak een hellingsgraad moeten hebben tussen de 20 en 50 graden.

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van de persoonlijke situatie, het verbruik en het dak. Wanneer er een kleiner oppervlak is, dan is het slim om te kiezen voor panelen met een hoger rendement. Dan hoeft u minder zonnepanelen aan te schaffen.

Wilt u zonnepanelen kopen in Hengelo en bent u benieuwd naar de vergunningen? Vaak is dit niet nodig, alleen in uitzonderlijke situaties zal u dit moeten aanvragen. De gemeente Hengelo kan u hier alles over vertellen.

Wilt u zonnepanelen in Hengelo plaatsen? Kom dan in contact met Solar2Enjoy!

Een verantwoorde keuze voor zonnepanelen Hengelo

Solar2Enjoy levert en installeert zonnepanelen in Hengelo van top kwaliteit en alleen van gerenommeerde merken, zodat wij u rendement en kwaliteit kunnen garanderen. Standaard is er een productgarantie van 10 jaar en een opbrengstgarantie gedurende 25 jaar.

Natuurlijk is de kwaliteit van de materialen zeer belangrijk, maar een juiste installatie zeker ook. Onze installateurs zijn ervaren en installeren dagelijks zonnepanelen onder andere in Hengelo en zijn in het bezit van alle benodigde certificaten.

Wanneer u er al zeker van bent dat u door Solar2Enjoy zonnepanelen bij u in Hengelo wilt laten leveren, of u twijfelt, in beide gevallen kunt u altijd een gratis adviesgesprek aanvragen met een deskundige installateur bij u thuis of op de zaak.

In dit gesprek kunt u dan al uw vragen stellen en kan de expert u adviseren over de verschillende merken zonnepanelen die hij kan installeren. Zoals eerder vermeldt, het gesprek is geheel vrijblijvend.

Waarom voor de zonnepanelen installateur Solar2Enjoy kiezen?

Een zonnepanelen installateur weet alles over zonnepanelen! Bij Solar2Enjoy hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring daardoor u van ons de beste service en kennis kunt verwachten! Wij zullen bij de installatie zonnepanelen ervoor zorgen dat deze zo worden geplaatst dat u de beste opbrengst heeft. Wij kunnen u vooraf eerst gratis zonnepanelen advies geven zodat u kunt bepalen of u Hengelo zonnepanelen wilt laten plaatsen.

Wij zullen vooraf een legplan maken, waarbij bepaald wordt hoe de zonnepanelen worden gelegd. Hierbij houden we rekening met de helling en de richting. Wij zullen vervolgens de zonnepanelen voor u plaatsen. Hierbij houden wij rekening met de omvormer, aanpassingen in de meterkast en het installeren van de zonnepanelen.

Ook voor het schoonmaken van de zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Na het juist plaatsen van de zonnepanelen zullen wij u alsnog de service bieden die de panelen nodig hebben!

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen in Hengelo

Zou u graag willen weten welk zonnepaneel-systeem het beste bij uw situatie past? Wilt u graag weten hoeveel het kost om zonnepanelen te installeren bij u thuis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan of bel 06-33779458 voor een afspraak!

Het is begrijpelijk dat u een aantal vragen heeft over het investeren in de zonnepanelen. Denkend aan hoeveel kosten zonnepanelen? Hoe werkt dit met subsidie, de belastingdienst, de energiebespaarlening en de energieleverancier? Onze installateurs kunnen al deze vragen voor u beantwoorden! Vul het contactformulier in voor zonnepanelen in Hengelo.

Fout: Contact formulier niet gevonden.