Solar2Enjoy zonnepanelen-hengelo

Zonnepanelen Hengelo

Zonnepanelen in Hengelo laten plaatsen? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Zonne-energie is één van de duurzame energiebronnen, die uzelf kunt inzetten om onafhankelijker te worden van fossiele brandstoffen. Hoe u dit doet? Door zonnepanelen bij u thuis in Hengelo te plaatsen!

Solar2Enjoy levert en installeert zonnepanelen in Hengelo. Zo hechten wij waarde aan service en kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijk advies. 

Onze installateurs komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken, u van advies te voorzien en een offerte op maat te maken voor levering en montage van de zonnepanelen op uw dak in Hengelo.

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

Wilt u ook graag een lagere energierekening en bijdragen aan het milieu en verduurzaming? Dan wordt het tijd om zonnepanelen aan te schaffen! Op steeds meer daken in Hengelo liggen zonnepanelen, bent u de volgende?

Door zonnepanelen stijgt de waarde van een pand, als u deze dan over een aantal jaren zou willen verkopen heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend! Daarbij vereisen de zonnepanelen weinig onderhoud, zodat u op een simpele manier het jaarlijkse energieverbruik en de kosten kunt verlagen. U heeft een lagere energierekening. U wekt eigen stroom op en gebruikt daardoor minder elektriciteit.

U heeft een kleinere CO2 uitstoot. Zonne-energie is een duurzame energie en is dus beter voor het milieu.

Zonnepanelen hebben een lange levensduur. De gemiddelde terugverdientijd is ongeveer 9 jaar.
Wilt u graag zonnepanelen kopen? Bekijk dan in de gemeente Hengelo goed wat de subsidies hiervoor zijn. Er is een subsidie zonnepanelen die het aantrekkelijk maakt om zonnepanelen te laten plaatsen door een expert!

Waarom kiezen voor zonnepanelen Hengelo?

Wanneer u een aantal panelen laat plaatsen, dan kunt u uw eigen opgewekte stroom gebruiken. Daarbij is het ook een goede investering, de waarde van een pand zal hierdoor namelijk ook verhogen. En als u meer stroom heeft opgewekt dan dat u gebruikt, kunt u dit terugleveren aan de leverancier zodat u hier een bepaalde vergoeding voor krijgt.

De gemeente Hengelo heeft een doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Als u zonnepanelen laat plaatsen door de lokale installateurs draagt u ook bij aan het behalen van dit doel!

Hoe worden zonnepanelen geplaatst?

Voor het plaatsen van de zonnepanelen zal Solar2Enjoy altijd eerst een paar zaken bekijken voor dat de zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Er wordt gekeken naar het dak, de helling en het aantal panelen. Onze zonnepanelen installateur zal u altijd een eerlijk en persoonlijk advies over de installatie van de zonnepanelen.

Er wordt eerst gekeken of een dak geschikt is, daarna zal een zonnepanelen installateur kijken naar de helling en de richting van het dak. Een schuin dak, gericht op het zuiden zorgt voor optimaal rendement. Als de panelen in de juiste richting worden geplaatst kan dit voor meer opgewekte energie zorgen. Wanneer het dak op het westen en oosten is, kunnen de installateurs er ook voor kiezen om aan beide kanten panelen te plaatsen. Zodat er de hele dag groene stroom kan worden opgewekt. In de meest ideale situatie zal het dak een hellingsgraad moeten hebben tussen de 20 en 50 graden.

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van de persoonlijke situatie, het verbruik en het dak. Wanneer er een kleiner oppervlak is, dan is het slim om te kiezen voor panelen met een hoger rendement. Dan hoeft u minder zonnepanelen aan te schaffen.

Wilt u zonnepanelen in Hengelo plaatsen? Kom dan in contact met Solar2Enjoy! Dit kan via Whatsapp/bellen naar 0313745502 of email naar [email protected].

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: