Zonnepanelen Hardenberg

Woont u in Hardenberg en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Wist u dat u in gemeente Hardenberg bij het aanschaffen van zonnepanelen een duurzaamheidslening kunt krijgen? Hier geldt een rentepercentage van de lening 3% lager is dan het actueel geldend tarief met een minimaal rentetarief van 0,5%.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat vinden klanten van onze service?

Linda ter Meulen

5sterren-1

Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

Hans van Gaalen

5sterren-1

Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

Harry Timmer

5sterren-1

Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

Solar2Enjoy in Hardenberg

Solar2Enjoy is dé specialist in zonnepanelen uit de omgeving van Hardenberg. Met de expertise en ervaring van onze vakmensen hebben wij al vele mensen uit de regio van Hardenberg van gratis stroom voorzien. Momenteel zijn er al honderden installaties uitgevoerd door Solar2Enjoy.

Iedereen begint het voordeel van zonnepanelen te zien. Alleen al in Hardenberg telt tussen de 1450 en 1500 zonuren per jaar waarin de zonnepanelen optimaal benut worden. Zelfs wanneer het overdag bewolkt is kunnen de zonnepanelen vrijwel altijd energie leveren.

De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink gedaald en het is dan nu ook hét moment om zonnepanelen aan te schaffen. Een investering in onze zonnepanelen is vaak al binnen 7 jaar terugverdiend. Hierdoor heb je daarna nog minimaal 20 jaar gratis stroom.

Vraag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen in Hardenberg

Er zijn al veel huishoudens in de omgeving van Hardenberg die zonnepanelen door Solar2Enjoy hebben laten installeren. Voor foto’s van installaties en referenties kunt u onze website verder bekijken.

Zo zijn de vakmensen en installateurs van Solar2Enjoy altijd in de regio van Hardenberg aan het werk en direct beschikbaar. Hierdoor kunnen we altijd snel en adequaat op eventuele storingen reageren.

Dus waar wacht u nog op? U kunt vandaag nog maandelijks geld besparen op uw energierekening. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor zonnepanelen in Hardenberg of bel direct 06-33779458 voor een afspraak!

Fout: Contact formulier niet gevonden.