Zonnepanelen Garderen


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Met zonnepanelen in Garderen lever je onafhankelijk een bijdrage aan een schonere leefomgeving. Je bent dus niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

De zonnepanelen in Garderen worden steeds goedkoper doordat de concurrentie op de markt groter wordt en het aanbod daardoor groeit. De prijzen van de panelen zullen daarom verder gaan dalen.

Dit maakt het aantrekkelijk om te kiezen voor een duurzame oplossing wat betreft het opwekken van energie. Zonnepanelen en omvormers die nodig zijn voor het opwekken van duurzame energie, installeren wij graag op jouw dak.

Ook op relatief kleine daken kunnen zonnepanelen geplaatst worden. De technische en administratieve zaken die komen kijken bij de installatie van zonnepanelen zijn onze zorg, daar hoef je je als klant bij ons niet mee bezig te houden.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Zonlicht als constante energiebron


De zon schijnt niet altijd even lang door het jaar heen. In de zomer is het langer licht en zal de energie-opbrengst hoger zijn dan in de winter. Ook wanneer er sprake is van bewolking, wekken onze zonnepanelen stroom op.

Ook de stand van de panelen heeft invloed op de energie-opbrengst. Zo spelen er nog een aantal factoren een rol bij de opbrengst van energie. Wij kunnen je verzekeren dat je de kosten die je hebt bij de aanschaf van zonnepanelen binnen enkele jaren zal hebben terugverdiend.

Daarnaast bestaan er subsidieregelingen zoals een aanschafsubsidie en een lang lopende subsidie voor particulieren en bedrijven die willen investeren in duurzame energie. Dit maakt het nóg aantrekkelijker om niet meer te wachten met zonnepanelen.

Omvormer SolarEdge


Bij het installeren van zonnepanelen in Garden en omstreken is het nodig dat er een omvormer wordt geïnstalleerd. Deze omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen, direct wordt omgezet in wisselstroom.

Deze wisselstroom is bruikbaar voor de apparaten in ons huishouden die werken met elektriciteit. Wij van Solar2Enjoy adviseren de SolarEdge omvormer vanwege de goede ervaringen met deze omvormer.

Het is essentieel dat de omvormer past bij de WattPiek, ook wel WP genoemd, die de zonnepanelen kunnen leveren.  De kenmerken van de SolarEdge omvormer kun je terugvinden op onze website.

Op onze zonnepanelen en de omvormer hebben wij verschillende garanties. Meer informatie over de garantie op de panelen, de opbrengstgarantie, offertegarantie, de garantiearbeid en de garantie op de montagematerialen vind je terug op Solar2Enjoy.nl


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Altijd up-to-date


Als bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en de invloed van de panelen op het milieu.

Door deze kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan heeft ons bedrijf al vele zonnepanelen met succes geïnstalleerd. Deze panelen worden uiteraard eerst uitvoerig getest en zo zorgen wij bij Solar2Enjoy voor zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Kies voor duurzame energie en zet je, net als vele anderen, in voor een schoner milieu. Deze bijdrage hoeft je niet veel te kosten, het zal je in juist in alle opzichten meer opleveren.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht