Solar2Enjoy zonnepanelen-garderen


Met zonnepanelen in Garderen lever je onafhankelijk een bijdrage aan een schonere leefomgeving. Je bent dus niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

De zonnepanelen in Garderen worden steeds goedkoper doordat de concurrentie op de markt groter wordt en het aanbod daardoor groeit. De prijzen van de panelen zullen daarom verder gaan dalen.

Dit maakt het aantrekkelijk om te kiezen voor een duurzame oplossing wat betreft het opwekken van energie. Zonnepanelen en omvormers die nodig zijn voor het opwekken van duurzame energie, installeren wij graag op jouw dak.

Ook op relatief kleine daken kunnen zonnepanelen geplaatst worden. De technische en administratieve zaken die komen kijken bij de installatie van zonnepanelen zijn onze zorg, daar hoef je je als klant bij ons niet mee bezig te houden.


Omvormer SolarEdge
Bij het installeren van zonnepanelen in Garden en omstreken is het nodig dat er een omvormer wordt geïnstalleerd. Deze omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen, direct wordt omgezet in wisselstroom.

Deze wisselstroom is bruikbaar voor de apparaten in ons huishouden die werken met elektriciteit. Wij van Solar2Enjoy adviseren de SolarEdge omvormer vanwege de goede ervaringen met deze omvormer.

Het is essentieel dat de omvormer past bij de WattPiek, ook wel WP genoemd, die de zonnepanelen kunnen leveren.
  
De kenmerken van de SolarEdge omvormer kun je terugvinden op onze website.

Op onze zonnepanelen en de omvormer hebben wij verschillende garanties. Meer informatie over de garantie op de panelen, de opbrengstgarantie, offertegarantie, de garantiearbeid en de garantie op de montagematerialen vind je terug bij de producten zelf op deze website. Onze adviseurs kunnen u hier ook alles over vertellen in een adviesgesprek.

Altijd up-to-date

Als bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en de invloed van de panelen op het milieu.

Door deze kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan heeft ons bedrijf al vele zonnepanelen met succes geïnstalleerd. Deze panelen worden uiteraard eerst uitvoerig getest en zo zorgen wij bij Solar2Enjoy voor zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp of bel naar 0313745502 of email naar [email protected].

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: