Solar2Enjoy Solar2Enjoy is Sessy Certified Installer!

NIEUW in assortiment bij Solar2Enjoy: de Sessy (thuis)batterij!


Echt Nederlands product

Sessy's eigen ontwikkelde hardware en software wordt met trots in Nederland gebouwd. Dit heeft als grote voordeel dat Sessy volledige controle heeft over het design van haar batterijen.

Dat maakt het mogelijk om een hoogwaardig en kwalitatief product neer te zetten, waarbij het snel doorontwikkeld kan worden, de kans op kinderziektes in hardware of software aanzienlijk verkleint en uitstekende support op het gebied van software updates en klanten ondersteuning te geven! De iPhone, een van de bekendste mobiele telefoons is ook op deze manier een uiterst betrouwbaar en succesvol product geworden.

Lees hier meer over de Sessy (thuis)batterij: Sessy (thuis)batterij 5,5 kWh voor 1-fase en 3-fase systemen

Solar2Enjoy is Sessy Certified Installer!

Afgelopen vrijdag 11 oktober 2024 hebben de Solar2Enjoy collega's Niels & Niels met succes de Sessy training voor monteurs gevolgd in Andelst!

Deze training stond niet alleen in het teken van de interessante Sessy (thuis)batterij zelf, maar ook wat betreft de snel veranderende ontwikkelingen omtrent de salderingsregeling, type energiecontracten zoals dynamisch energiecontract en natuurlijk de techniek zelf!

Onze collega's Niels & Niels op onderstaande foto kregen het Sessy Certified Installer certificaat uitgereikt!



Laat u adviseren door Solar2Enjoy over de Sessy (thuis)batterij!

De medewerkers van Solar2Enjoy hebben al jarenlange ervaring met de installatie van SolarEdge batterijen. Zij zijn na de Sessy training ook volledig klaar om de Sessy (thuis)batterij bij u thuis te installeren.

Neem dus direct contact op met Solar2Enjoy over de mogelijkheden voor een Sessy (thuis)batterij bij u!

Solar2Enjoy Contact