Solar2Enjoy zonnepanelen-empe

Zonnepanelen passen perfect bij Empe

Als inwoner van Empe geniet je dagelijks met volle teugen van de rust en de frisse lucht. Empe is een mooie, groene plek om te wonen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat die schoonheid wordt aangetast.

Zonnepanelen zijn stil en vallen meestal niet op. Ze dragen bij aan een schonere leefomgeving zonder dat ze de horizon vervuilen, zoals windmolens. Binnen een paar jaar heb je zoveel bespaard, dat de kosten voor aanschaf en installatie terugverdiend zijn. Daarna verdien je er gewoon aan. 

Geld verdienen aan je zonnepanelen in Empe

Als jij op jaarbasis meer energie opwekt dan dat je hebt verbruikt, dan is je energieleverancier wettelijk verplicht om jou een redelijk bedrag te betalen voor de energie die jij extra hebt geproduceerd.

Dat redelijke bedrag kan echter wel onder de cent per geleverde kilowattuur liggen. 
Wel kun je er rekening mee houden dat het bedrag dat energiebedrijven per kilowattuur betalen, per maatschappij kan verschillen. Als je er toch al over nadacht om van energiemaatschappij te wisselen kun je daar dus op letten. Het echte verdienen dat je met een systeem voor zonne-energie doet is eigenlijk besparen. Je besparing bedraagt enkele honderden euro’s per jaar.

Dat is geld dat je lekker in je zak houdt en aan andere dingen kunt uitgeven. Die besparing doe je zolang als je panelen er liggen. De initiële investering haal je er dus makkelijk uit en daarna is je hele besparing in feite rendement.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp of bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag nu uw offerte aan via ons contactformulier.