Zonnepanelen Ede


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Heeft u al eens overwogen om te investeren in zonnepanelen in Ede? De vraag naar zonnepanelen onder woningbezitters is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit valt te verklaren door de lagere gemiddelde prijs voor zonnepanelen, het grotere aanbod aan zonnepanelen en het toegenomen rendement.

Daarbij wordt het kopen van zonnepanelen in Ede aantrekkelijker door aangeboden subsidies en andere financiële voordelen. Door voor zonne energie in Ede te kiezen profiteert u niet alleen van een lagere energierekening, ook draagt u bij aan een duurzamere wereld. Wanneer laat u zonnepanelen in Ede plaatsen?

Zonnepanelen in Westervoort

Advies van een installateur van zonnepanelen in Ede


Westervoort Zonnepanelen

Het vinden van geschikte zonnepanelen in Ede kan een hele uitdaging zijn. Bij de investering in zonnepanelen dient u rekening te houden met het rendement van de zonnepanelen, de plek waar u deze zonnepanelen aan uw dak of in de tuin monteert, enzovoorts.

U wilt immers profiteren van een zo groot mogelijke opbrengst aan het eind van het jaar. Onze zonnepanelen installateur uit Ede kan u van persoonlijk advies voorzien bij het maken van een keuze.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Montage van zonnepanelen in gemeente Ede

In de gemeente Ede zonnepanelen laten leggen kunt u overlaten aan onze monteurs. De monteurs van ons bedrijf in zonnepanelen in Ede hebben een ruime ervaring in het adviseren over en plaatsen van zonnepanelen.

Daarbij bieden we u hulp bij het plaatsen van een montagesysteem op uw dak of in de tuin, het plaatsen van een omvormer, enzovoorts. Het gebruik van een omvormer is noodzakelijk, om het zonlicht om te zetten in duurzame, elektrische energie.

U kunt de energie vervolgens direct gebruiken door de zonnepanelen aan te sluiten op een boiler, of door een thuisbatterij aan te schaffen. Met een thuisbatterij kunt u de opgewekte groene stroom tijdelijk opslaan.

Subsidie voor de aanschaf van zonnepanelen

Zoals eerder op deze pagina beschreven werd, hoeft de investering in zonnepanelen in Ede helemaal niet zo groot te zijn. Er zijn verschillende gemeentes in Nederland, die een investeringssubsidie aanbieden voor mensen die in groene stroom investeren.

Kijk op de website van uw gemeente om te zien, of dit ook voor u geldt. Naast een investeringssubsidie kunt u vaak tegen een gunstigere rente geld lenen bij kredietverstrekkers.

Een derde mogelijkheid om de investering in zonnepanelen goedkoper te maken, is het terugvragen van de btw die over deze zonnepanelen betaald wordt. Onze monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht