Zonnepanelen Deventer


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Zonnepanelen Deventer gezocht? Dan zit u bij Solar2Enjoy aan het juiste adres. Tegenwoordig is zonne-energie een belangrijke en duurzame energiebron. Met zonne-energie kunt u namelijk onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Koop daarom uw zonnepanelen in Deventer bij Solar2Enjoy.

Solar2Enjoy heeft een ruim aanbod van zonnepanelen en weet als geen ander hoe u deze moet installeren. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit en service. De zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Er worden vele testen uitgevoerd op de componenten als de zonnepanelen. Zo wordt er getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect. Ook wordt er meerdere keren getest op microscopische breuken.

Investeren in zonnepanelen is door de jaren heen steeds aantrekkelijker geworden. Het aanbod aan zonnepanelen groeide, wat de prijs voor deze zonnepanelen heeft doen laten dalen. Daarbij is het leggen van zonnepanelen in Deventer interessanter geworden, door het toegenomen rendement van het gemiddelde zonnepaneel.

Wist u dat u in sommige gevallen een subsidie voor zonnepanelen in Deventer aan kunt vragen? Het maakt het laten plaatsen van zonnepanelen des te aantrekkelijker voor woningbezitters.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden die de gemeente Deventer bij zonnepanelen biedt, meer over de installatie van zonnepanelen in Deventer en meer over de voordelen van Solar zonnepanelen in Deventer.

Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee. Het is dus erg belangrijk om een goede keuze te maken.

Voordelen van zonnepanelen plaatsen in de gemeente Deventer

Zonnepanelen zijn tegenwoordig een zeer populaire vorm van groene energie. Ze zijn overal te zien en worden steeds vaker gebruikt, ook in de gemeente Deventer.

Zonnepanelen worden geïnstalleerd op een dak, wanneer de zonnestralen het zonnepaneel bereiken wordt er spanning opgewekt op de bovenste laag. Deze spanning wordt vervolgens in het paneel omgezet naar elektriciteit. Vervolgens wordt deze elektriciteit naar de omvormer gestuurd die de gelijkspanning omzet naar wisselspanning, waardoor dit te gebruiken is voor eigen gebruik. Een zonnepanelen installatie in Deventer heeft veel voordelen:

Lagere energierekening

Door zonnepanelen te installeren kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. Op deze manier hoeft u dus niet meer de volledige energie van de energieleverancier te bekostigen. Het kan dus voorkomen dat in de warme zomermaanden uw woning volledig van eigen opgewerkte energie bestaat. Het jaarlijkse energieverbruik van de leverancier gaat er op achteruit en het eigen opgewekte stroom wordt meer. U zult na een paar jaar de zonnepanelen hebben terug verdiend. De gemiddelde besparing zal dan ook jaarlijks toenemen.

CO2 uitstoot beperken

De opgewekte energie van zonnepanelen wordt ook wel schone energie genoemd. Bij het opwekken van deze energie komt namelijk geen CO2 vrij. Hierdoor wordt het broeikaseffect tegen gegaan.

De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen kopen bij Solar2Enjoy verhoogt ook de waarde van uw huis. Met zonnepanelen krijgt u namelijk een hogere energielabel. Een koper heeft namelijk niet mee betaald in de investering van zonnepanelen, maar profiteert wel van de lage energiekosten. Hierdoor wordt de waarde van uw huis hoger.

Subsidie

Vanuit de overheid zijn er geen subsidies, maar BTW teruggave kan wel geregeld worden. Soms zijn er ook regionale subsidies vanuit gemeentes beschikbaar.

zonnapenelen deventer

Voordelen van zonnepanelen in gemeente Deventer


zonnepanelen deventer kopen

Hoe worden zonnepanelen geplaatst?

Voordat de zonnepanelen worden geplaatst, kijkt de installateur eerst naar verschillende factoren en een aantal zaken. Er wordt namelijk gekeken naar het dak, de helling en het aantal panelen.

Voordat de zonnepanelen geplaatst worden komt er een adviseur langs die de situatie gaat bekijken. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of het dak geschikt is. Er zal gekeken worden naar het oppervlakte van het dak, of er een dakraam aanwezig is, maar ook of er veel schaduw op het dak valt. Er wordt natuurlijk gekeken om een zo optimaal rendement te behalen.

Een installateur zal kijken of een dak geschikt is en kijken naar de helling en de richting van het dak. Zo kan een schuin dak gericht naar het zuiden het meeste groene stroom creëren. Wanneer de zonnepanelen in de juiste richting worden geplaatst, is de kans op duurzame energie het grootst.

Wanneer een dak zowel aan het oosten in de zon staat als het westen, kunnen installateurs ervoor kiezen om aan beide kanten zonnepalen te plaatsen. Op deze manier wordt er groene energie opgewekt gedurende de dag. In de meest ideale situatie moet een dak een hellingsgraad hebben tussen de 20 en 50 graden.

Hoeveel zonnepanelen moet ik plaatsen?

Steeds meer mensen plaatsen zonnepanelen op hun dak. Maar hoeveel zonnepanelen heeft u nodig? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, beschikbare ruimte, energieverbruik en het dak, wordt er een persoonlijk advies gegeven door onze specialisten.

Heeft u bijvoorbeeld een klein dak, dan zal er een advies zijn om zonnepanelen te kiezen met een hoger rendement. Wat kosten zonnepanelen? Dat hangt er dus vanaf. Vraag een gratis adviesgesprek aan bij Solar2Enjoy en laat u informeren!


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Gratis zonnepanelen advies en hulp van een zonnepanelen bedrijf in Deventer

Bij een investering in zonnepanelen is het prettig om hierbij geholpen te worden. Welke zonnepanelen passen het beste bij uw woning? Hoe kunt u deze zonnepanelen het beste laten plaatsen? Enzovoorts.

Onze installateurs voorzien u graag van passend advies. Wij denken met u mee over een geschikt type zonnepaneel voor op uw dak of in de tuin. Ook bekijken we welk montagesysteem en welke omvormers hier het beste bij passen. Wanneer u tevreden bent met ons voorstel, gaan onze installateurs aan de slag met het monteren van de zonnepanelen.

Een installatie inplannen is snel en simpel! Wij raden aan om bij uw gemeente te vragen of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan, uw woning onder beschermd stadsgezicht valt of u in een monumentaal pand woont.

Zonnepanelen in Deventer met subsidie plaatsen

Het aanvragen van een subsidie voor zonnepanelen in Deventer maakt de investering hierin steeds aantrekkelijker. Op de website van uw gemeente vindt u meer informatie over deze subsidie en de voorwaarden waaraan u moet voldoen.

Naast de subsidie die u aangeboden wordt, komt u vaak ook in aanmerking voor een gunstige lening. Het gaat hierbij om leningen met een lagere rente, dan normale leningen. Mits het volledige bedrag gebruikt wordt voor een investering in duurzame oplossingen voor uw woning. Tot slot is het vaak mogelijk om de betaalde btw op de zonnepanelen terug te vragen.

Zonnepanelen Deventer koopt u dus bij Solar2Enjoy!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht