Zonnepanelen Dedemsvaart


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

In Nederland en dus ook in Dedemsvaart zijn zonnepanelen bij de inwoners steeds meer voorkomend! Wilt u ook zonnepanelen Dedemsvaart omdat dit beter is voor zowel het milieu als de portemonnee? Neem dan contact met onze zonnepanelen installateurs op. Wij hebben de afgelopen jaren vele huishoudens en bedrijven voorzien van zonnepanelen. Bent u ons volgende adres?

Zonnepanelen in Dedemsvaart laten plaatsen? In gemeente Hardenberg is het mogelijk om een duurzaamheidslening af te sluiten voor de aanschaf van zonnepanelen. Hiervoor geldt dat het rentepercentage van de lening 3% lager is dan het actueel geldend tarief, met een minimaal rentetarief van 0,5%.

U kunt dan ook wel stellen dat Dedemsvaart het voordeel van zonnepanelen begint te zien. Het mag dan misschien wel regelmatig bewolkt zijn in Dedemsvaart, maar zonnepanelen leveren overdag vrijwel altijd energie.

Omdat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink gedaald is, is het nu meer dan interessanter dan ooit om zonnepanelen te laten plaatsen. Een investering in zonnepanelen is in 5 tot 7 jaar vaak al terugverdiend en daarna heeft u dus nog minimaal 20 jaar gratis stroom.

Waarom zonnepanelen Dedemsvaart?

Zonnepanelen kopen en laten plaatsen heeft voor u vele voordelen! Het is een erg slim idee om zonnepanelen aan te schaffen om op deze manier geld te besparen. Wanneer u zelf stroom thuis opwekt, dan hoeft u minder stroom van een leverancier te verbruiken. Zo bespaart u misschien wel honderden euro’s per jaar.

Daarbij kosten zonnepanelen natuurlijk wel wat in aanschaf, maar zonnepanelen zorgen er ook voor dat uw huis of pand meer waard wordt.

Niet alleen financieel gezien hebben zonnepanelen voordelen. Het is namelijk ook zo dat duurzame energie tegenwoordig erg belangrijk is. Wanneer huishoudens zelfstandiger zijn in de energiebehoefte, dan hoeft er landelijk minder stroom te worden opgewekt. Wanneer ook u kiest voor zonnepanelen plaatsen, dan draagt u bij aan een schonere toekomst.

Redenen om NU te kiezen voor zonnepanelen in Dedemsvaart

Er zijn verschillende redenen om voor zonnepanelen in Dedemsvaart te kiezen! Dit komt omdat het aantal zonuren in Dedemsvaart gemiddeld op 1450 ligt. Dit aantal zonuren is goed om te zorgen voor een lagere energierekening!

Daarbij hebben vele inwoners in Dedemsvaart al gekozen voor zonnepanelen. Bij elkaar zijn hier voor ruim 2 miljoen euro al zonnepanelen. Wanneer u ook zonnepanelen laat plaatsen en kiest voor duurzame energie, dan kunt u ook per jaar geld besparen.

Op de panelen kunt u het btw-bedrag terugvragen via de belastingdienst. Dit zorgt er ook voor dat de terugverdientijd minder is.

zonnepanelen dedemsvaart

Installatiebedrijf Dedemsvaart voor zonnepanelen


zonnepanelen dedemsvaart kopen

Waarom een zonnepanelen installateur Dedemsvaart?

Het is mogelijk om zelf zonnepanelen te installeren, maar het is natuurlijk beter om dit door een professioneel installatiebedrijf te laten doen. Wij raden het sterk af om zelf zonnepanelen te installeren. Er komt namelijk heel veel kijken bij het aansluiten van zonnepanelen. Vanwege de veiligheid is het verstandig dat u de zonnepanelen laat plaatsen.

Onze deskundige zonnepanelen installateurs hebben de nodige ervaring om op de juiste manier de zonnepanelen Dedemsvaart te plaatsen. Zij kennen de verschillende daken en hoe zij hier veilig op kunnen bouwen. Een professionele zonnepanelen installateur weet precies hoe er rekening gehouden moet worden met de ventilatieruimte, voor een hoger rendement.

Het inschakelen van een zonnepanelen installateur is ook zeker de moeite waard omdat u op deze manier veel tijd en moeite bespaard. Zo weet u ook zeker dat de installatie soepel verloopt, iedere zonnepaneel goed wordt aangesloten en dat de bekabeling in orde is.

Solar2Enjoy is het installatiebedrijf die dit voor u kan verzorgen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen voor zowel particulieren als ondernemers.

Na een persoonlijk gesprek bespreken we met u wat voor zonnepanelen installatie het beste bij uw situatie past. Daarna zullen onze professionele installateurs bij u langskomen om de zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen.

Wat leveren zonne-energie en Dedemsvaart zonnepanelen op?

Zonne-energie, is zonnestroom, dit is oneindig beschikbaar. Zonne-energie is een duurzame energie, dit komt omdat er bij zonne-energie geen milieubelastende stoffen vrij komen. Bij duurzame energie kunt u ook denken aan windenergie, getijdenenergie en waterkracht.

Zonnepanelen Dedemsvaart bestaan uit zonnecellen, deze kunnen de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Zonnepanelen Dedemsvaart zijn speciale platen dat bestaat uit meerdere zonnecellen die de stralen omzetten in elektriciteit. Deze cellen zijn in een serie gekoppeld voor bruikbare spanning.

Zonne-energie dat is opgewekt door de zonnepanelen Dedemsvaart kan direct worden gebruikt. Maar het is ook mogelijk dat de zonne-energie wordt opgeslagen in een accu of wordt teruggegeven aan het stroomnet.

Daarbij zult u het gebruik van zonnepanelen direct (positief) merken op de energierekening en de energiekosten!

Is zonne-energie rendabel?

Wilt u een aantal zonnepanelen aansluiten? Dan is het logisch dat u zichzelf afvraagt wat daarvan de opbrengsten zijn. Er wordt vaak gedacht dat het in Nederland minder zin heeft om te investeren in zonnepanelen omdat de zon niet altijd schijnt. Toch hebben zonnepanelen niet direct volle zon nodig, ook wanneer er alleen maar daglicht door de wolken heen komt kan zonne-energie worden omgezet in stroom. Wel is het zo dat hierdoor minder stroom zal worden opgewekt.

Over het algemeen is het zo dat de terugverdientijd van zonnepanelen ongeveer 9 jaar is. Wanneer u dan nagaat dat de levensduur van zonnepanelen tussen de 25 en 30 jaar liggen, kunt u nagaan dat u hier daarna jaarlijks op verdient.

De terugverdientijd van de zonnepanelen heeft wel te maken met een aantal factoren. Dit gaat namelijk over het stroomverbruik, de gemiddelde kosten, de kosten om de panelen te laten installeren en de stand van de panelen.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

De mogelijke nadelen van zonnepanelen

Over het algemeen is het zo dat zonnepanelen niet direct genoeg zonne-energie kan opwekken dat voldoende is voor een heel huishouden. Daarom is het vaak nog nodig om alsnog energie van het net te gebruiken.

Daarbij is ook niet ieder dak geschikt voor zonnepanelen. Het is namelijk het best voor de montage als er minimaal 10 meter oppervlak beschikbaar is voor de zonnepanelen. Daarbij moeten de zonnepanelen op het zuiden worden gericht, met idealiter een hoek van 36 graden.

Ook bestaan er helaas geen gratis zonnepanelen, de aanschaf van zonnepanelen is een hele investering. Alhoewel de te verwachte opbrengst uiteindelijk wel positief zou zijn.

Zonnepanelen installateurs van Solay2Enjoy

Bij Solar2Enjoy kunt u ervan uitgaan dat wij werken met de beste zonnepanelen installateur, die de werkzaamheden altijd adequaat zullen uitvoeren. Wij zorgen dat u investeert in de beste producten tegen de beste prijzen! Zelfs na de aanleg van de zonnepanelen bieden wij nog de nodige service aan de zonnepanelen in de regio Dedemsvaart.

Wanneer u kiest voor ons bedrijf in de omgeving van Dedemsvaart dan kiest u voor zekerheid en de best geteste zonnepanelen. Ieder type paneel van ons wordt getest op bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID effect. Dit gebeurt ook periodiek door een extern bureau.

Bij zonnepanelen in Dedemsvaart van Solar2Enjoy heeft u de keuze uit verschillende type zonnepanelen. Naast het feit dat wij verschillende type panelen gebruiken, zijn er ook verschillende montage systemen, omvormers en optimizers. Onze installateur weet precies welke omvormer, welke zonnepaneel en welk systeem het meest geschikt is voor u en het budget!

Bij ons kiest u voor zonnepanelen in Dedemsvaart en:

 • Jarenlange ervaring en uitstekende service
 • Aantrekkelijke prijzen en vrijblijvend advies
 • Professionele plaatsing en passende oplossingen

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen Dedemsvaart

Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies. Wij kunnen u in Dedemsvaart en omgeving adviseren over de zonnepanelen die wij bij u kunnen installeren. Wij vertellen hoe graag hoe u het beste kan profiteren van de zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen het beste voor u is en wij geven u graag de nodige informatie. Wilt u bij ons zonnepanelen kopen en door onze zonnepanelen installateur laten plaatsen? Neem direct contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze Dedemsvaart zonnepanelen, over subsidies, het verbruik, de totaalprijs of de installatie? Onze zonnepanelen installateur Dedemsvaart helpt u graag!

Om te weten wat voor zonnepanelen installatie het beste bij uw situatie past is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Bel dan via 06-33779458 of vul vandaag nog uw gegevens in ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht