Zonnepanelen De Glind


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Wil je graag zelf duurzame energie opwekken met Zonnepanelen in de Glind? Dat kan bij Solar2Enjoy. Wij leveren zonnepanelen waarbij je gegarandeerd kunt zijn van de opbrengst en je wordt minder afhankelijk van energieleveranciers.

Wanneer je de zonnepanelen besteld hebt en deze geïnstalleerd zijn, moet er nog het een en ander aan technische en administratieve handelingen worden verricht zodat alle instanties geïnformeerd zijn. 

Wij vinden het belangrijk dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarom regelen wij deze technische en administratieve zaken graag voor jou. Dit gaat bijvoorbeeld om de aanmelding bij je energieleverancier, monitoring, garantiemelding, melding bij de verzekering en onderhoud in de vorm van schoonmaken. Door onze service kun je zonder zorgen genieten van de zonnepanelen.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Voordelen zonne-energie in De Glind


Zonne-energie is milieuvriendelijk en je verbruikt minder fossiele brandstoffen zoals gas, olie en kolen. Zodoende draag je bij aan een beter milieu, ook op lange termijn.


Daarnaast bespaar je ook kosten en voorkom je hoge energierekeningen. Zo ben je verzekerd van een reële terugverdientijd. Deze terugverdientijd wordt steeds korter door meer concurrentie en het daaruit komende grote aanbod waardoor de prijzen van zonnepanelen omlaag blijven gaan.

Ook zijn er subsidieregelingen voor de zonnepanelen. Voor particulieren en bedrijven die graag willen investeren in duurzame energie is er een aanschafsubsidie of een lang lopende subsidie.

Met deze subsidies kun je de aankoop nog sneller terugverdienen. Naast subsidieregelingen kun je als particulier de btw op je aanschaf van de zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst. Wij van Solar2Enjoy willen je hier graag bij helpen.

Al met al zijn er veel voordelen te noemen bij het gebruik van zonnepanelen. Bovendien wordt je huis of je bedrijfspand nog meer waard wanneer je zonnepanelen laat installeren.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Energieverbruik en oppervlakte


Het energieverbruik is afhankelijk van de grootte van je huishouden. Het spreekt voor zich dat een huishouden van zes personen meer energie zal verbruiken dan een huishouden van twee personen.

Zo ligt het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van een huishouden van twee personen rond de 3400 kiloWattuur. Uitgerekend heb je dan ongeveer 4000 Wattpiek aan vermogen nodig dat geproduceerd wordt door een zonnesysteem. Dit zijn in totaal 16 zonnepanelen.

Op een gemiddeld dak passen ongeveer 20 zonnepanelen. Mocht dit niet passen op het dak, dan kun je er ook voor kiezen om een aantal zonnepanelen op het dak te plaatsen en de rest van de stroom aan te vullen met de stroom van je energieleverancier.

Omvormer zonnepaneel

Een zonnepaneel zorgt ervoor dat zonlicht wordt omgezet in elektriciteit. De stroom die de zonnepanelen produceren heet gelijkstroom. Wij hebben in ons huishouden wisselstroom nodig. Bij de installatie van de zonnepanelen, installeren wij daarom ook altijd een omvormer. Deze omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom die gebruikt kan worden voor de elektrische apparaten bij jou in huis.

Verschillende soorten zonnepanelen


Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt. Bij Solar2Enjoy beschikken wij over zonnepanelen van de Duitse fabrikant AXITEC en de Japanse fabrikant LG. Zowel AXITEC als LG worden door klanten zeer gewaardeerd vanwege de uitstekende garanties en hun service.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht