Solar2Enjoy zonnepanelen-de-glind


Wil je graag zelf duurzame energie opwekken met Zonnepanelen in de Glind? Dat kan bij Solar2Enjoy. Wij leveren zonnepanelen waarbij je gegarandeerd kunt zijn van de opbrengst en je wordt minder afhankelijk van energieleveranciers.

Voordelen zonne-energie in De Glind

Zonne-energie is milieuvriendelijk en je verbruikt minder fossiele brandstoffen zoals gas, olie en kolen. Zodoende draag je bij aan een beter milieu, ook op lange termijn.

Daarnaast bespaar je ook kosten en voorkom je hoge energierekeningen. Zo ben je verzekerd van een reële terugverdientijd. Deze terugverdientijd wordt steeds korter door meer concurrentie en het daaruit komende grote aanbod waardoor de prijzen van zonnepanelen omlaag blijven gaan

Energieverbruik en oppervlakte

Het energieverbruik is afhankelijk van de grootte van je huishouden. Het spreekt voor zich dat een huishouden van zes personen meer energie zal verbruiken dan een huishouden van twee personen.

Zo ligt het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van een huishouden van twee personen rond de 3400 kilo Wattuur. Uitgerekend heb je dan ongeveer 4000 Wattpiek aan vermogen nodig dat geproduceerd wordt door een zonnesysteem. Dit zijn in totaal 16 zonnepanelen.
Op een gemiddeld dak passen ongeveer 20 zonnepanelen. Mocht dit niet passen op het dak, dan kun je er ook voor kiezen om een aantal zonnepanelen op het dak te plaatsen en de rest van de stroom aan te vullen met de stroom van je energieleverancier.

Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via Whatsapp of bellen naar 0313745502 of email naar [email protected]. Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: