Solar2Enjoy zonnepanelen-arnhem

Wilt u in de gemeente Arnhem zonnepanelen laten plaatsen? Er zijn in dat geval verschillende mogelijkheden. Onze installateur van zonnepanelen Arnhem helpt u graag verder, door u van persoonlijk advies te voorzien.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen Arnhem?

De investering in zonnepanelen Arnhem levert u een zeer hoog rendement op. Het rendement op Arnhem zonnepanelen ligt gemiddeld op 11,3%, dit wil zeggen dat de terugverdientijd ongeveer 8 jaar bedraagt. Deze terugverdientijd hangt wel af van de persoonlijke situatie, de investering en de zonnepanelen in Arnhem.

De hoeveelheid zonnepanelen heeft natuurlijk ook voordelen voor de financiën. Doordat u eigen zonne-energie en stroom opwekt is het zo dat de kosten aan de energieleverancier veel lager worden. Dit komt omdat u nauwelijks nog stroom van het net nodig heeft. Zo zult u per jaar honderden euro’s besparen op de energierekening. Wie wil er nou geen lagere energierekening?

Daarbij is het voordeel dat u zelfs geld terug kan krijgen van de energieleverancier. Leveren de zonnepanelen meer stroom dan dat u zelf gebruikt? Dan is het mogelijk om deze terug te leveren aan de energieleverancier. Over deze stroom krijgt u dan een bepaalde vergoeding.

Ook voor uw eigen woning hebben Arnhem zonnepanelen voordelen. Het is namelijk zo dat het energielabel van de woning zal verbeteren. Dit heeft voordelen bij het verkopen van de woning. Daarbij zorgen zonnepanelen Arnhem er voor dat de waarde van de woning zal stijgen.

Naast de besparing op de kosten door het laten plaatsen van zonnepanelen. Levert dit u ook nog iets anders op, u wekt namelijk eigen groene stroom op. Dit is dus compleet duurzaam, dit verlaagt de CO2 uitstoot van uw huishouden.


In Arnhem zonnepanelen leggen en een omvormer plaatsen

Het kan zo zijn dat u denkt dat de zonnepanelen in Arnhem u niks opleveren omdat de zon niet altijd schijnt. Arnhem kende het afgelopen jaar 1027 zonuren, dit zorgt voor lagere energiekosten. Daarbij is het zo dat de zon niet fel hoeft te schijnen voor het opwekken van duurzame energie.

Onze installateurs helpen u bij het leggen van zonnepanelen op het dak of in de tuin van uw woning. Hierbij spelen twee factoren een belangrijke rol. Enerzijds heeft het rendement van de zonnepanelen een grote invloed op de opbrengst hiervan.

Anderzijds bepaalt ook de plek waar de zonnepanelen geplaatst worden voor een groot deel, hoe goed deze zullen renderen. Het is niet per definitie de beste keuze, om voor zonnepanelen met het hoogste rendement te kiezen.

Onze zonnepanelen installateur zal kijken of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen Arnhem. Daarbij wordt ook bij de woning gekeken hoe de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden. Hier wordt gekeken naar een schuin dak, een plat dak, de positie maar ook de beschikbare ruimte voor de zonnepanelen Arnhem.

Naast de zonnepanelen zelf, zal er ook een montagesysteem en een omvormer gekozen moeten worden. Zo weet u zeker dat de zonnepanelen stabiel liggen en dat de lichtinval op een verantwoorde wijze wordt omgezet naar bruikbare elektrische energie. Onze zonnepanelen installateurs weten alles over de montage van de zonnepanelen Arnhem.

Mogelijkheid om energie tijdelijk op te slaan in huis

In het verleden werden zonnepanelen vaak gecombineerd met een zonneboiler. De opgewekte groene energie werd hierbij gebruikt om warm water te generen voor het opwarmen van ruimtes, een warme douche, enzovoorts.

Tegenwoordig kunt u ook de aanschaf van een thuisbatterij overwegen. Een thuisbatterij maakt het mogelijk om de opgewekte energie tijdelijk op te slaan. Zo hoeft dit niet direct gebruikt te worden om bijvoorbeeld warm te kunnen douchen. Onze installateur van zonnepanelen in Arnhem vertelt u hier graag meer over.


Waarom kiezen voor Solar2Enjoy?

Wanneer u voor een aantal panelen kiest bij Solar2Enjoy kunt u op een veilige manier eigen zonne-energie opwekken. Dit komt omdat onze zonnepanelen in Arnhem getest worden op bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect. Ook worden de zonnepanelen met regelmaat getest voor een extern bureau.

Met uiterste zorgvuldigheid en volgens de hoogste kwaliteitseisen worden de zonnepanelen in Arnhem ontworpen. Hierdoor kunt u zeker 25 jaar gebruik maken van de beste zonnepanelen.

Onze zonnepanelen installateurs weten alles van de zonnecellen, elektriciteit, verduurzamen, de meterkast, de montage en het gehele proces om de zonnepanelen in Arnhem te plaatsen. Bent u op zoek naar meer informatie hierover, neem dan contact op met Solar2Enjoy zodat er een goede offerte voor u gemaakt kan worden.

Bekijk hier onder ons aanbod panelen: