Zonnepanelen Apeldoorn


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

In de afgelopen jaren is in Apeldoorn zonnepanelen laten leggen steeds aantrekkelijker geworden. Een toename in het rendement leidt tot een hogere opbrengst van zonnepanelen in Apeldoorn.

Met zonnepanelen draagt u niet alleen bij aan een duurzamere wereld, ook verlaagt u de energierekening. Zo verdient u jaarlijks een deel van de investering in zonnepanelen terug! Heeft u de aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn-Noord, of in een van de andere wijken al eens overwogen? Op deze pagina leest u meer over de installatie van zonnepanelen in Apeldoorn.

Er wordt tegenwoordig meer en meer gesproken over zonnepanelen kopen, zonnepanelen huren en andere noodzakelijke informatie omtrent zonnepanelen in de gemeente Apeldoorn. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat men kan profiteren van de eigen stroom die is opgewekt door de pv panelen. Het is in de regio Apeldoorn de moeite waard om te verdiepen in zonnepanelen om op deze manier de energiekosten te drukken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen Apeldoorn?

Zonnepanelen Apeldoorn heeft op verschillende gebieden voordelen. Aller eerst hebben de panelen voordelen voor uw woning! Met zonnepanelen kunt u ervan uitgaan dat de waarde van de woning zal stijgen!

Daarbij zal het energielabel van de woning verbeteren door de zonnepanelen. Wanneer iemand een huis wil kopen/huren dan is een energielabel verplicht, een beter energielabel is dus positief! Daarbij zullen de maandelijkse kosten van de energierekening ook minder worden, dit komt omdat u eigen zonne-energie opwekt.

Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen. Deze zonnecellen kunnen zonne-energie omzetten in elektriciteit. Zonnepanelen zijn speciale platen die de stralen van de zon omzetten. U kunt deze opgewekte stroom direct gebruiken maar ook opslaan in een daarvoor bestemde accu.

Financiële voordelen door zonnepanelen en zonne-energie

Tuurlijk kosten zonnepanelen geld, maar deze investering zal zich binnen 9 jaar terugverdienen. Deze terugverdientijd komt omdat u bij een energieleverancier minder/niets meer hoeft te betalen voor energie van het net. De totale investering zal door de eigen stroom worden terugverdiend. Ook kunt u als het verbruik lager is dan de hoeveelheid zonne-energie die u opwekt, dit terugleveren aan de energieleverancier. Hiervoor krijgt u een vergoeding.

Door zonnepanelen en de opgewekte stroom (zonne-energie) bespaart u hier geld mee op de energierekening. Dit bedrag kan per huishouden (afhankelijk van de persoonlijke situatie) tot een besparing van wel €500 komen.

zonnepanelen apeldoorn

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


zonnepanelen apeldoorn kopen

Voordelen voor het milieu met PV panelen

Zonnepanelen wekken groene stroom, duurzame energie, zonne-energie op. Met de plaatsing van zonnepanelen draagt u op een duurzame manier bij aan het milieu. Het is daarbij ook zo dat de CO2 uitstoot per huishouden verlaagd, wederom positief voor het milieu.

Als laatste is het ook zo dat het opwekken van zonne-energie geluidsarm is.

Mogelijkheden bij het plaatsen van zonnepanelen door lokale installateurs

Wanneer u voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning kiest, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het rendement van de zonnepanelen bepaalt voor een groot deel, wat de opbrengst van zonnepanelen is.

De manier waarop de zonnepanelen op uw dak gelegd worden, is hierbij een tweede factor. Houd er rekening mee, dat het niet per definitie de slimste keuze is om voor de zonnepanelen met het hoogste rendement te kiezen. Onze installateur van zonnepanelen in Apeldoorn kan u hier meer over vertellen.

Bij de plaatsing van Apeldoorn zonnepanelen is het belangrijk dat onze lokale installateurs adviseren over de montage en plaatsing van de panelen. Zo is niet ieder dak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Het is namelijk zo dat platte daken het beste rendement hebben. Daarbij zal een dak ook zeker 10 meter oppervlakte moeten hebben voor zonnepanelen.

Het beste is ook wanneer de zonnepanelen zo geplaatst worden dat deze op het zuiden zijn gericht, het meest aantrekkelijk is in een hoek van 36 graden bij een schuin dak.

Combinatie van zonnepanelen met een omvormer

Solar zonnepanelen in Apeldoorn laten plaatsen alleen is niet voldoende! Denk ook aan de omvormer die u nodig heeft, om het zonlicht om te kunnen zetten in elektrische energie.

Na het omzetten van het zonlicht kunt u de energie gebruiken om bijvoorbeeld water te verwarmen voor een warme douche of het verwarmen van uw woning. Veel mensen laten hun zonnepanelen koppelen aan een boiler in huis.

Tegenwoordig kunt u naast een zonneboiler ook een thuisbatterij in huis laten monteren. Met een thuisbatterij is het mogelijk om een deel van de opgewekte groene stroom tijdelijk op te slaan.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wat zijn de kosten zonnepanelen?

Een van de meest gestelde vragen zijn wat de kosten zijn van zonnepanelen in Apeldoorn. De prijzen worden vaak exclusief btw benoemd, omdat door subsidies van de overheid en de gemeente dit vaak terug te vragen is. Voor de aanschaf van de zonnepanelen is het belangrijk om dit te controleren bij de gemeente.

Gemiddeld kosten 10 zonnepanelen 5.400 euro, exclusief btw is dat 4.500. Voor factuur met een compleet kostenoverzicht kunt u contact met ons opnemen!

Zonnepanelen in Apeldoorn met subsidie leggen

Om het laten leggen van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken, kunt u zonnepanelen in Apeldoorn met een landelijke subsidie laten leggen. De hoogte van deze subsidies is van verschillende factoren afhankelijk.

Informeer bij uw gemeente, wat de huidige regelingen zijn op het gebied van investeringen in duurzame energie. Ook kunt u vaak een goedkopere lening afsluiten voor een het investeringsbedrag in zonnepanelen.

Een derde financiële tegemoetkoming bij een investering in zonnepanelen is de mogelijkheid om de btw over uw investering terug te vragen bij de belastingdienst. Zo hoeven zonnepanelen helemaal niet zo duur te zijn! Daarbij verdient u jaarlijks een deel van deze investering terug.

Waarom kiezen voor Solar2Enjoy?

Bij Solar2Enjoy kunt u investeren in zonnepanelen! Bij ons werken professionele installateurs die uw huis of pand kan voorzien van kwalitatief goede zonnepanelen. Onze zonnepanelen installateurs weten alles over de montage van zonnepanelen, over de beste omvormer en of een dak geschikt is voor een zonnepaneel. Zij bieden u de beste optie aan voor uw gebruik en budget.

Onze installateurs kunnen u adviseren over het type zonnepanelen, hoeveel u mogelijk verbruikt en wat uw opbrengsten zullen gaan zijn! Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen u zal moeten aanschaffen voor de hoeveelheid energie dat u gebruikt? Neem dan contact op met Solar2Enjoy en kom met ons in gesprek.

Bij ons kiest u niet alleen voor zonnepanelen en het installeren daarvan. Wij bieden u ook uitstekende service, aantrekkelijke prijzen en altijd passende oplossingen.

Wilt u persoonlijk advies over zonnepanelen Apeldoorn?

Wilt u graag gratis zonnepanelen advies in Apeldoorn? Dit omdat u twijfelt over de aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn? Onze professionele installateurs geven u graag gratis zonnepanelen advies zodat u een beslissing kan maken over het wel of niet aanschaffen van de zonnepanelen in Apeldoorn.

Veel van onze klanten zijn dik tevreden over onze vakmensen, het installeren van de zonnepanelen en de verdere services! Wilt u een goed beeld krijgen over onze bestaande klanten en de meningen die zij hebben? Op onze website vindt u de ervaring van anderen die de zonnepanelen in de gemeente Apeldoorn al hebben!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht