Zonnepanelen Achterveld


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Solar2Enjoy staat voor ‘zonnestroom zonder zorgen’. Met de zonnepanelen van Solar2Enjoy kies je voor een beter milieu, bespaar je op energiekosten en verhoog je je waarde van je woning. Dit zijn een van de vele voordelen die te noemen zijn over onze zonnepanelen in Achterveld.

Door te kiezen voor onze zonnepanelen wordt je minder afhankelijk van je energiemaatschappij. Je wekt namelijk zelf stroom op met de zonnepanelen die je niet af hoeft te nemen bij je energieleverancier.

Dit scheelt op korte en op lange termijn veel kosten. De waarde van je huis gaat omhoog wanneer je over zonnepanelen op het dak beschikt. Door een eigen energiecentrale wordt het huis aantrekkelijker voor potentiële kopers. Zo kan je bij een nieuwe hypotheek zelfs rentekorting ontvangen tot 0,5 procent.
Jaren geleden was de prijs van zonne-energie hoger dan de prijs nu.

Deze daling in de prijs wordt veroorzaakt doordat de concurrentie op het gebied van zonnepanelen groter is. Daaruit ontstaat een groot aanbod van zonnepanelen.

Dankzij de lagere prijs van zonnepanelen wordt de terugverdientijd korter. Deze bedraagt nu tussen de vijf en acht jaar. Hoe lang de terugverdientijd is, hangt ook af van de oppervlakte aan zonnepanelen en de opbrengst die daaruit voortkomt. Een van onze adviseurs helpt je graag bij het uitrekenen van jouw terugverdientijd.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Duurzame zonnepanelen in Achterveld

De overheid stimuleert het gebruik van zonnepanelen. Er bestaan verschillende subsidieregelingen voor duurzame energie voor particulieren en bedrijven. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een aanschafsubsidie of een lang lopende subsidie.

De terugverdientijd wordt in deze gevallen nog korter. Daarnaast heb je nog meer voordeel als je als particulier zonnepanelen koopt. De btw op de aanschaf en installatie kun je namelijk terugvragen bij de Belastingdienst. Dit wordt voor je gedaan door Solar2Enjoy.

Ten slotte kun je door middel van het opwekken van zonne-energie bijdragen aan een beter milieu. Door energie op te wekken via zonnepanelen verbruik je in totaal minder fossiele brandstoffen zoals olie, gas en kolen.

Ook komt er geen CO2 vrij en hoef je niet bang te zijn voor schadelijke stoffen. Men verbruikt met het maken van de zonnepanelen wel CO2, maar over een periode van 2 tot 3 jaar heeft een zonnepaneel al veel meer CO2-uitstoot bespaard dan wanneer uitgestoten is bij de fabricage van het zonnepaneel.

Uiteraard zijn de zonnepanelen vanaf de plaatsing vele malen beter voor het milieu.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen in Achterveld van hoge kwaliteit

De zonnepanelen van Solar2Enjoy worden uitvoerig getest. Naast de standaardtesten wordt ook getest op de behendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect. De zonnepanelen zijn ontworpen met zorgvuldige precisie en voldoen aan de hoogste kwaliteit-standaard.


Solar2Enjoy levert zonnepanelen van de Duitse fabrikant AXITEC en de Japanse fabrikant LG. Naast dat deze panelen van hoge kwaliteit zijn, zien ze er ook prachtig uit en bieden ze nog meer mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiding.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht