Solar2Enjoy zonnepanelen-achterveld


Solar2Enjoy staat voor ‘zonnestroom zonder zorgen’. Met de zonnepanelen van Solar2Enjoy kies je voor een beter milieu, bespaar je op energiekosten en verhoog je je waarde van je woning. Dit zijn een van de vele voordelen die te noemen zijn over onze zonnepanelen in Achterveld.


Door te kiezen voor onze zonnepanelen wordt je minder afhankelijk van je energiemaatschappij. Je wekt namelijk zelf stroom op met de zonnepanelen die je niet af hoeft te nemen bij je energieleverancier.
Dit scheelt op korte en op lange termijn veel kosten. De waarde van je huis gaat omhoog wanneer je over zonnepanelen op het dak beschikt. Door een eigen energiecentrale wordt het huis aantrekkelijker voor potentiële kopers. Zo kan je bij een nieuwe hypotheek zelfs rentekorting ontvangen tot 0,5 procent.
Jaren geleden was de prijs van zonne-energie hoger dan de prijs nu.

Deze daling in de prijs wordt veroorzaakt doordat de concurrentie op het gebied van zonnepanelen groter is. Daaruit ontstaat een groot aanbod van zonnepanelen.

Dankzij de lagere prijs van zonnepanelen wordt de terugverdientijd korter. Deze bedraagt nu tussen de vijf en acht jaar. Hoe lang de terugverdientijd is, hangt ook af van de oppervlakte aan zonnepanelen en de opbrengst die daaruit voortkomt. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitrekenen van jouw terugverdientijd.

Bekijk hier onder de selectie panelen die wij bieden: