Solar2Enjoy Warmtepanelen

Warmtepanelen van Solar2Enjoy

Solar2Enjoy.com biedt u alle producten die u nodig hebt om een (volwaardig) verwarmingssysteem te installeren met infrarood warmtepanelen. Of het nu gaat om een enkelvoudig paneel in uw badkamer, het verwarmen van uw hele huis of kantoor, of om oplossingen te vinden voor koude plekken boven kassa’s, recepties en andere werkplekken, of zelfs buiten (onder uw overkapping of op uw terras of balkon),

Solar2Enjoy.com  levert u het juiste product in alleen de beste kwaliteit! Gebruik onze kennis en ervaring en laat u desgewenst (vrijblijvend) adviseren als u twijfelt over welk product of thermostaat voor u de beste keuze is. Dit kan in onze showroom of bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Geplaatst door de beste professionals

Infra warmtepanelen zijn stijlvolle en met een mooie witte (aluminium) lijst afgewerkte panelen met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De panelen zijn TÜV gekeurd, hebben CE en een garantieperiode van 4 jaar.

Bovendien hebben Infra infraroodpanelen een IP44 classificering (spatwater bestendig), waardoor toepassing in badkamers geen probleem hoeft te vormen. Infra panelen hebben een gebruiksvriendelijk ophangsysteem, waarbij er altijd een kleine ruimte (plm. 8 tot 9 mm) blijft tussen het paneel en de muur of het plafond. Hierdoor kan de warmte aan de achterzijde (max. plm. 50 °C) gemakkelijk weg.

Design panelen zijn infrarood warmtepanelen met een fotoprint erop. Hierdoor wordt functionaliteit (het geven van aangename warmte) gecombineerd met een fraaie look. Design panelen zijn bedoeld om aan de wand te hangen, waarbij het nauwelijks opvalt dat het een warmtepaneel is.

Onze Design panelen zijn leverbaar met de meest voorkomende denkbare afbeeldingen die òf uit een zogenaamd stockfoto bestand komen, òf door u zelf worden aangeleverd. Let u er wel op dat eventueel zelf aangeleverde foto’s minimaal een resolutie moeten hebben van 300 dpi.

Daarbij zijn de Design panelen leverbaar in 3 verschillende maten en capaciteiten. Voor wat betreft de maten: met name de afmetingen van de D-75 (60 x 115 cm) zal met zich mee brengen dat de foto moet worden bijgesneden om goed passend te worden. Vooraf wordt door ons altijd goedkeuring aan u gevraagd aan de hand van een proefafdruk.