Montagesystemen


Vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen?


VRAAG OFFERTE AAN

Onze montagesystemen

Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Solar2Enjoy gebruikt daarom de montagesystemen van Van der Valk of Solarstell. Welk montagesysteem het beste bij uw installatie past, is afhankelijk van het type dak. Voor schuine daken zijn de montagesystemen van Van der Valk uitstekend. Voor platte daken zijn de montagesystemen van Solarstell uitermate geschikt.Van der Valk montagesysteem


Modulaire opbouw

De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn modulair opgebouwd en daardoor volledig af te stemmen op uw specifieke omstandigheden (beschikbare oppervlakte, maximale dakbelasting etc.). Het doordachte design, de toepassing van lichte materialen en de voormontage van essentiële componenten, zorgen er bovendien voor dat ze snel en eenvoudig zijn te plaatsen.

Elke gewenste tilthoek

Van der Valk Solar Systems beschikt over een unieke productiemachine voor het op maat vervaardigen van aluminium schoorstangen. Onze montagesystemen kunnen daardoor onder élke gewenste tilthoek worden geplaatst.

Het belang van duurzaamheid

Uw investering gaat gepaard met een te verwachten rendement waar u blindelings op moet kunnen vertrouwen. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn daarom vervaardigd van louter duurzame materialen, zoals geanodiseerd aluminium, verzinkt én gecoat staal en rvs bevestigingscomponenten.Geschikt voor elk type zonnepaneel

Onze montagesystemen zijn uitgevoerd met slimme montageklemmen, waardoor zowel panelen mét frame als panelen zónder frame snel en betrouwbaar kunnen worden bevestigd. Door het universele klemsysteem zijn de systemen geschikt voor elk fabrikaat zonnepaneel. U bent dus vrij om zelf uw paneelleverancier te kiezen.

Snelle levering

Van der Valk Solar Systems maakt gebruik van de verregaande technologische kennis en het moderne machinepark van zusterbedrijf Van der Valk Systemen. Dankzij de hoge productiecapaciteit en de grote basisvoorraad uitgangsmateriaal kunnen grote projecten snel worden uitgeleverd.

Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid

Om u de duurzaamheid van onze installaties te kunnen garanderen zijn onze systemen uitvoerig getest middels zogenoemde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

In samenwerking met TNO (de toonaangevende onafhankelijke onderzoeksinstantie van Nederland) is het SolarTop-rekenprogramma ontwikkeld. Aan de hand van diverse variabelen (de geometrie, de maximale windbelasting volgens plaatselijke normen, het soort ondergrond etc.) kunnen hiermee alle factoren worden berekend die van invloed zijn op de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van het systeem, zoals de benodigde sterkte van de constructie, het optimale aantal steunpunten en de meest economische funderingswijze.Solarstell montagesysteem

WAAROM SOLARSTELL CONNECT?

• kant-en-klaar basiselement
• inclusief kabelmanagement
• klikken, dus niet schroeven
• dragers recyclebaar en uv-bestendig
• alle opstellingen, elke ondergrond
• zeer weinig verpakkingsmateriaal
• maximaal 5 verschillende artikelen
• 20 jaar garantie

 

Minimale ballast, maximale flexibiliteit

Solarstell Connect is het makkelijkste montagesysteem voor plat dak, met de minste onderdelen. Daarom gaat het leggen supersnel. Je hebt één basiselement op het dak, inclusief kabelmanagement. Dat is uitklappen, klikken en klaar. Met een koppelstuk klik je er direct een volgend basiselement aan vast. Hoef je alleen nog de klemmen aan te draaien en de windplaten te monteren.

Solarstell Connect is er voor zuidportrait en oost-west

En alle reguliere PV-modules passen erop. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien is het systeem van magnelis-staal, dat is super stevig en maakt vereffenen een eitje.

Zonnepanelen plaatsen door Solar2Enjoy?