Solar2Enjoy Teamuitje 2023 Solar2Enjoy/Zonneschermshop

Teamuitje🧡💚 |


Gisteren hebben we weer ons jaarlijkse teamuitje gehad!🥰
Na het verzamelen op locatie, een start met lekkere koffie☕️, thee🍵 en een gebakje🍰 liepen we met z'n allen naar de indoor-schietbaan.

Eenmaal binnen zagen we 4 onderdelen: handboogschieten🏹, kruisboogschieten🎯 en daarna mochten we nog even met een luchtdruk pistool🔫 spelen. Als afsluiting van dit onderdeel gingen we nog bijlwerpen!🪓
Het beste team won uiteraard, helaas geen echte prijs maar wel de roem.

Hierna kwam eigenlijk pas het echte schietwerk: Lasergamen in het bos!🔫🌲🌳 2 teams van 5 moesten tegen elkaar gaan strijden. Waar bij één team al snel iemand uitviel door een grote uitglijder🦶🏻🩹, eenmaal overgenomen door een nieuw lid won dit team alsnog!👏🏼 De meest raken schoten kwamen van een vrouw weliswaar, maar dat even terzijde...😏
Na een paar mooie schietrondes mochten we nog een ronde allen voor onszelf! Met een paar grote fanatiekelingen, die als heuze varkentjes🐷 rollebollend in het bos lagen schoten we dit mooie schietavontuur af!

Hierna hadden we op locatie nog een heerlijk barbecue en sloten we uiteraard af met hetgene waar de meesten de hele middag al naar snakten: 🍺🍷!

Ondertussen weer terug in Eerbeek, kletsnat door de regen 🚲🌧, gingen de meesten terug naar huis om weer warm te worden en bij te komen van dit avontuur. Een aantal diehards besloten ter afsluiting nog een borrel🍸🍷 te halen in ons locale eetcafé.

Het was weer een gezellige dag!🥳 Bedankt iedereen, super blij met het gezellige team van @Solar2EnjoyBV en @Zonneschermshop!!!