Infrarood stralers


Vrijblijvende offerte aanvragen voor infrarood stralers?


VRAAG OFFERTE AAN

Over Solar2Enjoy

Solar2Enjoy biedt u alle producten die u nodig hebt om een (volwaardig) verwarmingssysteem te installeren met infrarood warmtepanelen. Of het nu gaat om een enkelvoudig paneel in uw badkamer, het verwarmen van uw hele huis of kantoor, of om oplossingen te vinden voor koude plekken boven kassa’s, recepties en andere werkplekken, of zelfs buiten (onder uw overkapping of op uw terras of balkon),

Solar2Enjoy levert u het juiste product in alleen de beste kwaliteit! Gebruik onze kennis en ervaring en laat u desgewenst (vrijblijvend) adviseren als u twijfelt over welk product of thermostaat voor u de beste keuze is. Dit kan in onze showroom of bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!Geplaatst door de beste professionals


Solar2Enjoy heeft haar productengamma nu uitgebreid met infrarood terrasverwarmingsproducten. Het assortiment bestaat uit een kleine, maar zeer uitgekiende selectie hoogwaardige en innovatieve producten die zich onderscheiden van wat er doorgaans wordt aangeboden.

Mensa Heating bijvoorbeeld is een Deense producent die 100% veilige korte golf infrarood producten maakt die onder tafel verwarmen. Filosofie is dat juist als men de voeten en benen warm houdt, het hele lichaam behaaglijk warm blijft en je daardoor geen heaters boven je hoeft te monteren.

En voor wie dat toch wenst; kijk eens naar de heater van Global, in 3 standen (750-1500-2000 Watt) in te stellen (met de bijgeleverde afstandsbediening) en met maar liefst 5 jaar garantie!Infrarood stralers plaatsen door Solar2Enjoy?