Solar2Enjoy.com

Specialist in zonnepanelen

Solar2Enjoy.com is specialist in het plaatsen van zonnepanelen voor de zakelijke én particuliere markt. 

Opgericht in 2013 door oprichter en mede-eigenaar Frans Buitink waarbij zoon Rolf Buitink later als mede-eigenaar is ingestapt. Sinds 2013 zijn wij actief in de duurzame energie branche, naast onze zonwering afdeling opgericht in 2012. Zie ook Zonneschermshop.com


Mede-eigenaren Frans en Rolf ontvangen het SolarEdge Installer Plus certificaat van Zvi Lando, CEO van SolarEdge

Lees hier meer over deze mooie prijsuitreiking!

Zonnepanelen

Solar2Enjoy.com levert alleen panelen van de hoogste kwaliteit en van betrouwbare merken zoals REC, AEG, DMEGC, DAS Solar en AIKO. 


Check hier de voorwaarden: Najaarsactie 2023

Laadpalen en Batterijen

Wilt u uw opgewekte energie door uw zonnepaneelinstallatie steeds slimmer en op een betere manier gebruiken? De EV laadpalen van SolarEdge en Wallbox zijn een ideale oplossing voor uw hybride of volledig elektrische auto. (Thuis)batterijen kunnen opgewekte energie opslaan op het moment dat er weinig verbruikt wordt en de energie weer vrijgeven wanneer uw verbruikte energie in de avonduren stijgt. 

NIEUW IN ASSORTIMENT: SMAPPEE LAADPALEN

(Infrarood) warmtepanelen

Wij leveren producten voor een (volwaardig) verwarmingssysteem met infrarood warmtepanelen, stralers, voor het terras of de werkplek en thermostaten.

WAT WE DOEN

Wij creëren groene energie
voor iedereen

Wij leveren en installeren het volledige zonnesysteem, van A tot Z!

WAAROM KIEZEN VOOR

Solar2Enjoy.com

U kiest voor zekerheid wanneer u voor de zonnepanelen van Solar2Enjoy.com kiest. De zonnepanelen zijn naast de standaardtesten ook getest op de bestendigheid tegen vuur, ammoniak en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonnepanelen ook nog eens meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. De zonnepanelen worden ook periodiek getest bij een extern testbureau.

SolarEdge Installer Plus & REC Certified