Zonnepanelen Warnsveld


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Investeren in zonnepanelen is eigenlijk bijna altijd een goed idee. Er zijn maar weinig situaties waarin wij zouden afraden om zonnepanelen te plaatsen.

De prijs voor zonnepanelen is op dit moment het laagste ooit en dit is daarom het beste moment om te investeren in een dergelijke installatie.

Hoe langer je wacht, hoe langer je nog energie gebruikt waar je op dit moment de hoofdprijs voor betaalt.

En deze prijs zal alleen maar stijgen, omdat de overheid grootse plannen heeft de energiebelasting stapsgewijs te blijven verhogen.

Woon je in Warnsveld en overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Dan geven we je hier alle redenen om nu onze winkel in te stappen en daarover te komen praten.

Alle voordelen van zonnepanelen op een rijtje

De grootste reden waarom mensen besluiten zonnepanelen aan te schaffen is om zelf energie op te kunnen wekken en hier dus niet meer voor te hoeven te betalen.

Het goede nieuws is dat je met een installatie van de juiste omvang alle energie kunt opwekken die je jaarlijks verbruikt en zo dus zelfvoorzienend kunt worden in je stroomgebruik.

Dit is echter niet nodig, want als je een kleinere installatie neemt maak je ook altijd een besparing. Wij kunnen uitrekenen voor je welk vermogen je nodig hebt van je zonnepanelen in Warnsveld om het benodigde aantal kWh op te wekken voor jouw huishouden of jouw behoeften.

Nadat we je gewenste installatie hebben geplaatst, kun je direct beginnen met besparen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een aantal andere financiële voordelen.

 • Vraag de btw terug: als je je zonnepanelen bij ons bestelt en als wij ze voor je plaatsen, dan kun je alle btw die je over al onze diensten betaalt terugvragen van de Belastingdienst. Dat betekent dus een korting van 21 procent op de totale prijs. Het enige dat je daarvoor moet doen is jezelf aanmelden aan ondernemer, want vanaf het moment dat wij je installatie aanzetten ben je energieleverancier geworden.
 • Waarde woning: door zonnepanelen te laten plaatsen wordt je woning meer waard. Mocht je deze willen verkopen, dan kun je er dus een betere prijs voor krijgen.
 • Sluit een energiebespaarlening af: als je zonnepanelen wilt laten plaatsen, maar je hebt er het budget niet voor, dan kun je ook een energiebespaarlening afsluiten. Deze leningen betaal je terug met een laag rentepercentage (tussen de 1 en 2 procent) en goede voorwaarden. Wij kunnen je helpen bij het aanleveren van het bewijs van aanschaf.
Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

In Nederland zijn we druk bezig om meer duurzame energie op te wekken en om steeds minder afhankelijk te worden van zogenaamde grijze stroom. Dit is ook erg belangrijk, want energie is overal om ons heen, in de zon, in de wind en in het water.

Het is de bedoeling dat we uiteindelijk alleen nog maar onuitputtelijke energiebronnen gaan gebruiken voor het opwekken van onze energie en jij doet hier aan mee door zonnepanelen te nemen.

Door je eigen energie op te wekken ben je minder afhankelijk van de energie die de energiebedrijven leveren en help je mee aan een beter milieu. Daarbij verbeter je je ecologische voetafdruk en zal je bijdragen aan een gezonder klimaat voor iedereen.

Je energieleverancier zal jaarlijks berekenen hoeveel energie je hebt opgewekt en hoeveel je hebt gebruikt. Als blijkt dat je een overschot aan energie hebt opgewekt, dan kun je dit terugverkopen aan je energieleverancier.

Deze regeling wordt ook wel salderen genoemd en elke energieleverancier heeft hier andere voorwaarden voor. In de meeste gevallen krijg je van de energieleverancier de kale energieprijs voor je geleverde energie, maar dit is niet altijd het geval.

Voordat je zonnepanelen laat plaatsen kun je dit even natrekken. Wil je het beste rendement van je zonnepanelen en denk je meer energie op te kunnen wekken dan dat je nodig hebt, dan is het belangrijk dat je energieleverancier ook een goede maatregel aanbiedt.

Er zijn weinig situaties waarin wij het afwijzen om zonnepanelen in Warnsveld te laten plaatsen. Er zijn ideale situaties en minder ideale situaties, maar eigenlijk is er bijna altijd voldoende rendement te behalen om de investering de moeite waard te maken.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen en deze zijn elk geschikt voor verschillende situaties. Heb je een klein dak, dan kun je het beste een zonnepaneel kiezen met een hoger rendement per vierkante meter.

Is je dak beschut, dan zijn er zonnepanelen die in zwak licht minder rendement verliezen en hetzelfde als je dak de hele dag in de palle zon staat. Als je dak richting het noorden staat zullen we je afraden om zonnepanelen te plaatsen.

Is je woning niet geschikt voor zonnepanelen, dan kun je in de gemeente Zutphen ook financieel participeren aan een zonnepark en zo zonne-energie ontvangen.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

De toekomst ligt in duurzame energie en zonne-energie maakt hier deel van uit. Grijze energie en de algemene energieprijzen zullen steeds meer belast worden en de prijzen gaan elk half jaar sterk omhoog.

Als je zonnepanelen laat plaatsen en je eigen zonne-energie kunt opwekken, dan zal je hier veel minder door worden beïnvloed en kun je gratis energie opwekken voor eigen gebruik.

Hiervoor betaal je je zonnepaneelinstallatie en daarna heb je niet meer te maken met belastingen, netbeheerkosten en energieprijzen. Door zonnepanelen in Warnsveld te laten plaatsen zal jouw huishouden klaar zijn voor de toekomst, ben je aanzienlijk minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en heb je niet meer te maken met energievoorraden die op dreigen te raken.

En aangezien de levensduur van zonnepanelen tussen de 25 en 30 jaar ligt, en de terugverdientijd gemiddeld 10 jaar is, kun je 15 jaar van gratis energie gebruik maken.

Laat je zonnepanelen in Warnsveld door Solar2Enjoy installeren

Wij kunnen je helpen aan het beste advies, aan de juiste zonnepanelen en aan een snelle en probleemloze installatie. Onze zonnepanelen kunnen meestal binnen twee dagen al op je dak worden aangebracht zodat je snel kunt beginnen met stroom opwekken.

Stap daarom binnen bij onze winkel, leg ons je situatie voor en we kunnen samen een plan bedenken voor jouw zonnepanelen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht