Zonnepanelen Wageningen

Woont u in Wageningen en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Zou u graag in kwalitatieve zonnepanelen willen investeren en ze laten plaatsen door de beste installateurs? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen, want Solar2Enjoy is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen.

Het investeren in zonnepanelen is de afgelopen jaren zeer populair geworden, want sinds 2014 is het mogelijk om de aankoop van zonnepanelen (deels) te financieren met de Energiebespaarlening van het Nationale Energiebespaarfonds. Het is een lening die mogelijk gemaakt wordt door een samenwerking van de overheid met verschillende banken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat vinden klanten van onze service?

  Linda ter Meulen

  5sterren-1

  Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

  Hans van Gaalen

  5sterren-1

  Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

  Harry Timmer

  5sterren-1

  Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

  Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

  Een duurzaam Wageningen

  Solar2Enjoy levert zonnepanelen in de regio’s; Wageningen, Wageningen-Hoog en Nude. Zo mogen wij ons dan ook dé zonnepanelen specialist uit de omgeving van Wageningen noemen. We hebben met onze expertise en ervaring al vele inwoners van Gelderland van gratis stroom voorzien. Alleen al in de omgeving van Wageningen hebben we honderden huishoudens voorzien van zonnepanelen.

  Wist u dat Wageningen tussen de 1450 en 1500 zonuren per jaar telt waarin de zonnepanelen optimaal benut worden. Zelfs wanneer het overdag bewolkt is, kunnen de zonnepanelen vrijwel altijd energie leveren.

  Omdat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink is gedaald, is het juist nu interessanter dan ooit om zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast is er in enkele gemeenten een duurzaamheidslening beschikbaar. Vaak is een investering in zonnepanelen vaak al binnen 8 jaar terugverdiend. Uiteraard installeert Solar2Enjoy als specialist op het gebied van zonnepanelen zowel particulier als zakelijk.

  Zonnepanelen specialist in Wageningen

  Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Dan is het verstandig dat u vandaag nog uw gegevens achterlaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en wij plannen dan zo snel mogelijk een persoonlijk gesprek met u om te bespreken welke zonnepaneel-installatie het beste bij uw situatie past.

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Woonplaats (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht