Zonnepanelen Kootwijk


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Vraag een offerte aan

Bij zonnepanelen in Kootwijk kun je kiezen voor zonnepanelen die op lange termijn zeer kostenbesparend zijn. Zonnepanelen waren nog nooit eerder zo aantrekkelijk.

Dit heeft te maken met de prijzen die lager zijn geworden, goede service en garanties. Daarbij zorg je met het opwekken van energie door middel van zonnepanelen voor een beter milieu.

Zonnepanelen in Kootwijk en omvormers worden door Solar2Enjoy geïnstalleerd en wij zorgen ook voor de technische en administratieve afwikkeling. Wij vinden het belangrijk jou te ‘ontzorgen’, zodat je optimaal kunt genieten van onze zonnepanelen.

Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Solar2Enjoy


Westervoort Zonnepanelen

Investering voor de toekomst – zonnepanelen in Kootwijk


Zonnepanelen gaan jarenlang mee. Bij Solar2Enjoy kun je eenvoudig iemand langs laten komen voor het onderhoud aan de panelen. Bij onze zonnepanelen hebben we een reële terugverdientijd van een aantal jaren.

Dit betekent dat je ervan verzekerd bent dat je de kosten die je hebt gemaakt binnen een aantal jaar al hebt terugverdiend. Bovendien zorg je met onze zonnepanelen voor een lagere CO2-uitstoot.

Er komt CO2-uitstoot vrij bij de fabricage van de zonnepanelen, maar deze uitstoot is vele malen minder dan de uitstoot van CO2 bij fossiele brandstoffen zoals olie, gas en kolen.

Gekeken naar de CO2-uitstoot die vrijkomt bij het produceren van zonnepanelen in vergelijking met de CO2-uitstoot gemeten over de jaren in het gebruik van fossiele brandstoffen, komt er aanzienlijk minder CO2 vrij bij de fabricage van zonnepanelen.

Na de installatie van de zonnepanelen komt er geen CO2 meer vrij, dus zorg je op kortere termijn en lange termijn voor een schoner milieu.


Wilt u weten wat Solar2Enjoy voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Weg met die hoge rekeningen


Wanneer je klaar bent met de hoge energierekeningen van energieleveranciers, dan bieden de zonnepanelen van Solar2Enjoy de juiste oplossing voor het opwekken van energie.

Voor particulieren en bedrijven die een investering willen doen in duurzame energie, zijn er subsidieregelingen mogelijk.  Zo zijn er lang lopende subsidies en aanschafsubsidies.

Door deze subsidie wordt de terugverdientijd ook nog eens een stuk korter. Met zonnepanelen op het dak van het huis, groeit de waarde van het huis. Als je kiest voor zonnepanelen investeer je ook in de waarde van je huis. Dit is misschien niet het eerste voordeel waar je aan zou denken, maar zeker één van de voordelen die genoemd moeten worden.

Al met al zorgen zonnepanelen ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van energieleveranciers en dat je op een onafhankelijke manier je eigen huis van stroom voor elektrische apparaten kunt voorzien.

Opbrengst energie hangt af van verschillende factoren


In de zomer blijft het langer licht en hierdoor is de opbrengst van energie hoger in de zomer. Dit betekent niet dat de zonnepanelen in de winter niet te gebruiken zijn. Zonnepanelen werken namelijk ook bij bewolking.

Het rendement is niet bij elk zonnepaneel hetzelfde. De ouderdom en het type van de zonnecel spelen hierbij een rol. De hoeveelheid energie die uiteindelijk voortkomt uit het proces van het opwekken, is niet altijd overal gelijk. Ook hebben de lichtinval en temperatuur invloed op de hoeveelheid energie die wordt opgewekt door middel van de zonnepanelen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht