Zonnepanelen Groenlo

Zonnepanelen in Groenlo laten installeren? In de gemeente Oost Gelre kun je bij het aanschaffen van zonnepanelen een duurzaamheidslening krijgen. Hiervoor geldt dat de rentepercentage van de lening 3% lager is dan het actueel geldend tarief, met een minimaal rentetarief van 0,5%.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat vinden klanten van onze service?

Linda ter Meulen

5sterren-1

Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

Hans van Gaalen

5sterren-1

Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

Harry Timmer

5sterren-1

Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

De specialisten van Solar2Enjoy staan voor u klaar

Solar2Enjoy is dé zonnepanelen specialist in omgeving Groenlo. Met onze kennis en ervaring hebben we al vele inwoners van Gelderland van gratis stroom voorzien. Zo zijn er momenteel al honderden installaties door Solar2Enjoy uitgevoerd.

Steeds meer mensen beginnen het voordeel van zonnepanelen te zien. Zo telt Groenlo momenteel tussen de 1400 en 1450 zonuren per jaar, waarin de zonnepanelen optimaal benut worden.

Maar ook overdag wanneer het bewolkt is leveren zonnepanelen vrijwel altijd energie. En omdat de prijs van zonnepanelen de afgelopen jaren flink gedaald is, is het voor veel mensen nu het moment om te investeren in zonnepanelen. Wat veel mensen niet weten is dat een investering in zonnepanelen al binnen 8 jaar terugverdiend is. Daarna heeft u dus nog minimaal 20 jaar gratis stroom.

Specialist in uw regio

Naast het leveren van zonnepanelen installeert Solar2Enjoy als specialist op het gebied van zonnepanelen zowel bij particulier als zakelijk. Veel huishoudens in de regio van Groenlo hebben al zonnepanelen door Solar2Enjoy laten installeren.

Zo heeft Solar2Enjoy bijvoorbeeld in Ruurlo, maar ook in Doetinchem en Ulft zonnepanelen geïnstalleerd. Voor foto’s en referenties kunt u verder op onze website kijken. Zo heeft Solar2Enjoy haar eigen installateurs in de regio van Groenlo. Solar2Enjoy is daarnaast ook snel ter plaatse wanneer er mankementen zijn.

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen plaatsen in Groenlo

Wilt u direct starten met het opwekken van groene energie? Dan is het verstandig dat u start met het investeren met zonnepanelen. Laat uw zonnepanelen door de beste specialisten installeren! Vraag daarom vandaag nog een offerte aan of bel snel via 06-33779458.

Fout: Contact formulier niet gevonden.