Zonnepanelen Driel

Zonnepanelen zijn een goede investering. U bespaart op de lange termijn met zonnepanelen. In Driel zijn er veel mensen die zonnepanelen hebben. Dit is een goede keuze, want het is een veilige en betrouwbare manier om geld te besparen binnen een huishouden. Zonnepanelen zijn een investering, want ze gaan lang mee en u bespaart op de lange termijn.

In Driel is het aantal zonnepanelen in de afgelopen jaren snel toegenomen. Dit komt omdat steeds meer mensen beseffen dat zonnepanelen een goede investering zijn. Wilt u ook graag zonnepanelen kopen en deze laten plaatsen? De zonnepanelen installateurs van Solar2Enjoy helpen u graag.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat vinden klanten van onze service?

  Linda ter Meulen

  5sterren-1

  Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

  Hans van Gaalen

  5sterren-1

  Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

  Harry Timmer

  5sterren-1

  Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

  Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

  De voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen in Driel

  Door zonnepanelen te kopen en te laten plaatsen kunt u beginnen met het opwekken van eigen energie. Deze energie is afkomstig van een natuurlijke bron. Namelijk de zon! Zonne-energie is schoon en duurzaam.

  Dit is goed voor het milieu doordat er minder fossiele brandstoffen gebruikt hoeven te worden voor uw gebruikte energie in huis. Zonne-energie kan door omzetters in de zonnepanelen omgezet worden in stroom. Dit kan dan weer gebruikt worden in huis voor wit- en bruingoed apparaten, maar uiteraard ook meer dingen. Doordat u zelf energie opwerkt zal uw energierekening minder worden op maandelijkse basis.

  Dit geeft een zeer prettig gevoel, omdat u dan ook daadwerkelijk ziet en merkt dat de investering profiteert. Het is zelfs zo’n goede investering dat u na 3,5 jaar de productie van de zonnepanelen hebt terugverdiend en na 7 jaar de gehele kosten van de zonnepanelen zelf hebt terugverdiend.

  Na die 7 jaar profiteert u dus van gratis stroom en zult u extra blij zijn dat u de keuze gemaakt heeft om de solar panelen te laten plaatsen door een zonnepanelen specialist.

  Solar2Enjoy helpt u graag bij het op weg helpen naar dit pleziertje. Besteed de klus uit aan onze zonnepanelen installateurs en u zult op professionele wijze geholpen worden. Daarnaast heeft u garantie op kwaliteit. Ieder zonnepaneel heeft namelijk diverse tests doorstaan en voldoet aan strenge eisen. Hierdoor zal een zonnepaneel gemiddeld langer dan 25 jaar meegaan. Dat is dus minimaal genomen 18 jaar gratis stroom!

  Verschillende soorten zonnepanelen

  De zonnepanelen die op het dak liggen van vele inwoners in Driel verschillen van elkaar. Dit komt omdat er de laatste jaren vele verschillende innovaties zijn doorgevoerd in het ontwerp van zonnepanelen.

  Zo zijn er mono-crystalline panelen, poly-crystalline panelen en amorf siliconen panelen. Dit zijn de populairste soorten zonnepanelen welke gebruikt worden door zonnepanelen installateurs. Deze panelen zijn gemaakt van andere materialen waardoor ze in prestaties verschillend zijn. Eén van de belangrijkste kenmerken voor een zonnepaneel is de omvormingsratio. Dit geeft het percentage aan van de opgewekte energie die omgezet kan worden in stroom.

  Het vermogen van de zonnepanelen Driel verschilt van elkaar. Onze zonnepanelen installateurs kunnen advies geven over het vermogen dat u nodig heeft. Dit is afhankelijk van de nodige stroom, de ruimte voor een aantal zonnepanelen en de daken die u heeft.

  Hoe werken zonnepanelen?

  Zonnepanelen zorgen voor groene stroom. Dit gebeurt op een simpele manier. Zonlicht valt op de zonnepanelen en wordt hierdoor omgezet in stroom. Dit kunt u dan gebruiken in huis. Zoals gezegd is dit goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee.

  Zonnepanelen bevatten kleine zonnecellen en een omvormer. Dit zorgt voor de omzetting van zonlicht naar stroom. De cellen in het paneel zijn gemaakt van een halfelektrisch materiaal. Hierdoor ontstaat er een verschil in lading aan beide kanten van de cel. Dit noemen we een potentiaalverschil.

  Wanneer men twee draden aansluit op de zonnecel, dan gaat er stroom doorheen. Hoe meer zonlicht er op valt, hoe groter het potentiaalverschil en dus de stroom. Een omvormer zorgt ervoor dat de wisselspanning die ontstaat in het paneel naar gelijkspanning kan worden omgezet. Dit is dezelfde stroomsoort die u gebruikt in huis.

  Zonnepanelen zijn er in diverse soorten en maten. Echter is het zo dat de werking van zonnepanelen altijd hetzelfde is, ongeacht welk type of merk u aanschaft. Wel is het zo dat er verschillen zijn in de prestaties. Dit wordt onder andere bepaald door de grootte, de kwaliteit en het aantal zonnepanelen. Hier weten onze zonnepanelen installateurs alles van!

  Wat leveren zonnepanelen op?

  Zonnepanelen leveren natuurlijk zonne-energie. Dit is groene stroom en daarmee dus goed voor het milieu. Maar zonnepanelen leveren ook geld op. Dit komt doordat u minder afhankelijk bent van de energiemaatschappij en zo minder hoeft te betalen aan energiekosten.

  Daarnaast kunt u zelfs geld verdienen met zonnepanelen. Dit kan door middel van het terugleveren van stroom aan het openbare net. Dit is mogelijk doordat zonnepanelen stroom opwekken, ook als u deze zelf niet gebruikt. De stroom die u terug levert aan het net krijgt u weer van de energiemaatschappij. Dit wordt verrekend met de stroom die u afneemt. Zo kan het zijn dat u uiteindelijk geld terugkrijgt voor de stroom die u opwekt.

  Hoeveel u verdient is afhankelijk van meerdere factoren, zoals hoeveel zonnestroom u opwekt, hoeveel stroom u zelf gebruikt en de prijzen van de energiemaatschappij. Als u zonnepanelen wilt laten installeren zal dit ook bijdragen aan de waarde van uw woning. De installatie van zonnepanelen zorgt er namelijk voor dat uw woning duurzamer wordt, dit heeft een positieve invloed op de waarde van uw woning.

  De kosten van zonnepanelen Driel

  De kosten van zonnepanelen variëren. Dit is namelijk afhankelijk van of het dak geschikt is, hoe de montage van de zonnepanelen is, welke zonnepanelen er geplaatst worden, de omvormer en de meterkast.

  Wel is het zo dat u bij de prijsopgaven rekening moet houden met een aantal zaken. De totale kosten worden vaak nog minder. Dit komt omdat sommige gemeenten een subsidie hebben voor huishoudens en de aanschaf van zonnepanelen. Ook kunt u de belasting over de zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst. U moet er dan wel rekening mee houden dat de aanschaf van zonnepanelen en de installatie ervan een grote investering is. Een tip hiervoor is om bij verschillende zonnepanelen installateurs te vragen naar prijsopgaven en offertes.

  Onze zonnepanelen installateurs geven u graag gratis zonnepanelen advies, hierdoor kunt u specifieke wensen doorgeven zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheid voor u en de zonnepanelen. Wij doen er namelijk alles aan om onze klanten erg tevreden te maken!

  Wat doet een zonnepanelen installateur?

  Een zonnepanelen installateur is een professional die er verstand van heeft om zonnepanelen op uw dak te leggen. Het is belangrijk dat u een keuze maakt voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Solar2Enjoy helpt u graag bij het op weg helpen naar dit pleziertje. Besteed de klus uit aan onze zonnepanelen installateurs en u zult op professionele wijze geholpen worden.

  Daarnaast heeft u garantie op kwaliteit. Iedere zonnepanelen installateur zal er voor zorgen dat er eerst gekeken wordt naar de mogelijkheden op uw dak. Dit is afhankelijk van het soort dak, de schuine hoek, eventuele obstakels en natuurlijk of er sprake is van een plat dak of een hellend dak.

  Vervolgens wordt er gekeken door de zonnepanelen installateur naar de hoeveelheid zonnepanelen die nodig zijn. Dit is afhankelijk van het aantal m2 dat u beschikbaar heeft en de hoeveelheid zonnestroom die u wilt opwekken. De zonnepanelen installateur zal ervoor zorgen dat de panelen op de juiste manier geplaatst worden, waardoor u optimaal kunt profiteren van de zon en het maximale rendement haalt uit uw zonnepanelen.

  Door onze zonnepanelen specialist wordt er niet alleen naar uw dak en de mogelijkheden gekeken. Maar ook naar het type zonnepanelen, de beste omvormer en de meterkast. Op die manier weet u zeker dat alles optimaal is afgestemd en u het maximale haalt uit uw investering.

  Verschillende systemen achter zonnepanelen

  Er zijn tegenwoordig verschillende systemen die achter zonnepanelen liggen. Zo zijn er twee soorten systemen. Een van die soorten zijn zonnepaneel-systemen. Het andere systeem zijn autonome systemen. We zullen ieder systeem even kort toelichten.

  Zonnepaneel-systemen sluiten aan op uw elektriciteitsnetwerk. Dit systeem wordt voornamelijk gebruik bij zonnepanelen die u vindt op daken van kantoren, bedrijfspanden en woningen van particulieren. Bij sommige van deze systemen kunt u energie die u zelf hebt opgewekt sturen naar een energieleverancier en hier een vergoeding voor krijgen. Daarnaast zal de energierekening uiteraard zakken doordat u zonnepanelen hebt aangeschaft.

  De andere vorm van systemen achter zonnepanelen in Driel bijvoorbeeld zijn autonome systemen. Deze systemen zijn niet aangesloten op een elektriciteitsnetwerk, maar werken met een accu.

  Dit betekent dat alle opgewekte energie opgeslagen zal worden in een accu en vanuit daar gebruikt kan worden. Deze vorm van zonnepanelen ziet u vooral terug op boten, maar ook op caravans en huizen/bungalows op afgelegen plekken.

  Waarom Solar2Enjoy als uw zonnepanelen specialist?

  Tegenwoordig zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen. Echter ondernemen veel mensen geen actie. Ze twijfelen over of het wel écht de moeite waard is.

  Solar2Enjoy heeft zonnepanelen installateurs met jarenlange ervaring in het plaatsen en installeren van zonnepanelen in Driel, Putten, Oosterhout, Wezep en Didam o.a. We hebben enorm veel kennis en weten dan ook echt wat we doen.

  We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in deze dienst. Onze zonnepanelen installateurs kunnen dan ook als geen ander uitleggen hoe zonnepanelen werken. Wilt u meer informatie opsteken over zonnepanelen en over ons bedrijf?

  Kom in contact met onze zonnepanelen installateurs

  Wilt u graag zonnepanelen kopen en bent u benieuwd wat u daardoor kwijt bent? Laat u dan adviseren voor onze zonnepanelen installateurs. De zonnepanelen installateurs en monteurs bij ons installatiebedrijf kunnen u alles vertellen! Denk aan het bespreken van de opdracht, de beste manier om zonne-energie op te wekken maar ook de beste plaats om de zonnepanelen te laten installeren.

  Onze zonnepanelen installateurs kunnen u echt vakwerk en maatwerk leveren! Op deze manier kunt u jarenlang genieten van de zonnepanelen. Heeft u vragen over de zonnepanelen? Wilt u graag gratis zonnepanelen advies? Kom in contact met ons! Onze contactgevevens (e-mail, telefoon) vind u hier en op onze website! 0313-745502 of info@solar2enjoy.com!

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Woonplaats (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht