Zonnepanelen Barneveld

Met de zonnepanelen in Barneveld kies je voor het opwekken van duurzame energie. Je draagt hiermee bij aan een beter milieu en je voorkomt een onnodig hoge energierekening. Je woning wordt meer waard als je zonnepanelen laat bevestigen. In feite bespaar je dus op twee manieren kosten.

Door het gebruik van zonnepanelen wordt de CO2-uitstoot verlaagd. De overheid is voorstander van het gebruik van zonnepanelen, er bestaan zogenaamde subsidieregelingen voor duurzame energie voor particulieren en bedrijven. Zo bestaat er een aanschafsubsidie en een lang lopende subsidie.


Wij zorgen ervoor dat wij als bedrijf altijd up-to-date zijn van de kennis van de markt. Mede dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij talloze zonnepanelen in Barneveld met veel succes geplaatst.

De zonnepanelen ondergaan verschillende tests voordat deze verkocht worden. Zo worden er onder andere getest op microscopische breuken in de cellen. Door al deze testen voldoen de zonnepanelen aan hoge kwaliteit en kun je rekenen op een optimale werking van het zonnepaneel.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat vinden klanten van onze service?

Linda ter Meulen

5sterren-1

Na het eerste telefoontje stonden jullie supersnel bij ons aan de deur. Na een fijn gesprek en afspraak is nu de klus geklaard er is goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden.

Hans van Gaalen

5sterren-1

Vandaag zonnepanelen geplaatst, ziet er goed uit. Alles prima in orde en alles netjes achter gelaten. Frans en Jeroen bedankt!

Harry Timmer

5sterren-1

Frans, bedankt voor het leveren/ monteren van een fantastisch mooi zonnepanelen-systeem, en voor de goede voorlichting bij het maken van de keuze. Toppie!!!

Waarom kiest u voor Zonneschermshop?

Werking van een zonnepaneel


Een zonnepaneel wordt ook wel een fotovoltaïsch paneel genoemd. Een zonnepaneel zorgt ervoor dat de energie van de zon wordt omgezet in elektriciteit.

Het omzetten van de energie gebeurt door middel van fotovoltaïsche cellen die gemonteerd zijn op het paneel. De zonne-energie wordt op deze manier opgevangen door de cellen en door deze omgezet naar elektriciteit. Zonnepanelen worden ook gebruikt in de ruimtevaart en je ziet ze ook terug in afgelegen gebieden.

Zo bestaat er bijvoorbeeld een zonnepanelen park in Nevada, Verenigde Staten. Een paneel kan verschillende afmetingen hebben, de meest gebruikelijke afmeting is 1,6 m2.

Energie opbrengst zonnepaneel


Hoe hoog de opbrengst aan energie is van een zonnepaneel heeft te maken met verschillende factoren. Zo heeft de lichtinval veel invloed. Bij een effectieve lichtval is de opbrengst aan energie uiteraard hoger.

Zo is de opbrengst aan licht bij een schuine lichtinval veel kleiner. Het maakt dus veel uit hoe en waar de panelen geplaatst zullen worden. Ook het seizoen speelt een grote rol. In de zomer is er sprake van meer licht doordat de zon langer schijnt, de zon staat hoger en er is minder bewolking.

De opbrengst van een zonnepaneel is hierdoor aanzienlijk hoger. Het rendement verschilt per zonnepaneel en hangt af van de ouderdom en het type van de zonnecel.

Het percentage van de energie die door het zonlicht wat op het zonnepaneel terechtkomt wordt omgezet in elektriciteit, is daardoor niet overal altijd hetzelfde. De temperatuur heeft ten slotte ook een invloed. Bij hogere temperaturen wordt er minder vermogen geproduceerd dan bij lagere temperaturen.

Langdurig duurzame energie


Bij Solar2Enjoy gaat kwaliteit voor kwantiteit. Wij vinden het milieu erg belangrijk en helpen je graag met onze duurzame zonnepanelen. Bij aankoop van een van onze zonnepanelen heb je twaalf jaar garantie op het paneel.

De bedrijven waar onze panelen gefabriceerd worden testen de panelen uit en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle IEC eisen. Zo weet je bij ons waar je aan toe bent.

Fout: Contact formulier niet gevonden.